Ο “Βασιλιάς” είναι “γυμνός”! Χωρίς επιχειρήματα και μέγιστη αφέλεια προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Μητσοτάκης και τα έριξε όλα στον ανιψιό- “Όλα έγιναν με εντολή σου” του είπε ο Τσίπρας

Με βασικό επιχείρημα πως οι καταγγελίες, τα σχόλια και οι κριτικές της αντιπολίτευσης κατά του ιδίου και της κυβέρνησής του έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε, καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, να πείσει ότι δεν γνώριζε για τα περί παρακολουθήσεων του Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Αντιθέτως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε στην ομιλία του πως οι παρακολουθήσεις έγιναν με εντολή του πρωθυπουργού προκειμένου να ανιχνεύσει τι ακριβώς συμβαίνει στο ΚΙΝΑΛ ώστε να διαγνώσει τις κυοφορούμενες εξελίξεις εν όψει των επερχόμενων γενικών εκλογών. Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε, επίσης, πως και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης ήταν θύμα υποκλοπών διότι ερευνούσε την υπόθεση των τραπεζικών στελεχών τα οποία με νόμο απαλλάχθηκαν από κάθε νομική επίπτωση για τα θαλασσοδάνεια που είχαν υπογράψει με αποδέκτες γνωστούς επιχειρηματίες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε στην ομιλία του ότι οι ενέργειες του πρωθυπουργού σε αυτή την υπόθεση συνιστούν συνταγματική εκτροπή και πλήγμα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.