Σίγουρο ποντάρισμα

Η ιστορία αληθινή και γνωστή. Aπό την εποχή την προ Χριστού (π.χ.) έχει βγει στους διαδρόμους στης δημοσιότητας. Και ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή. Ακούστε τι λέει : Υπάρχουν προτάσεις που σε αποθαρρύνουν, να τρέξετε όσο πιο μακριά αντέχουν τα ποδάρια σας. Μα, υπάρχουν και προτάσεις άλλες, που σε προκαλούν, σου στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης : “Βάλτε όσα έχετε επάνω σας, μη χάσετε την ευκαιρία. Σίγουρο ποντάρισμα”.

Ένα παράδειγμα τραγουδιστικό κοντά σε αυτό, είναι η Ματίνα Ζάρα. Πολύ καλό παιδί, και εγώ την κάνω κέφι. Η οποία έχει πάρει πολύ σοβαρώς τις παρτίδες τις επαγγελματικές, που έχει ανοίξει με την ομάδα του Romeo. Γιατί το κορίτσι διαπίστωσε πως οι τύποι είναι αυτό που λένε, μαζί της. Όχι σήμερα αυγά, αύριο καλάθια. Βέβαια, ένα βήμα την κάθε φορά, που σημαίνει με υπομονή και τα πόδια να πατάνε στη γη. Και εκείνη είναι σίγουρη για τη συνέχεια του έργου. Μετά το φανταστικό καλοκαίρι και μαζί με τον Φέρρη, που έσπασαν όλα τα ρεκόρ, και χειμώνα το ίδιο. Ξεκίνησαν την προηγούμενη παρασκευή στο Ρομέο. Παράλληλα, στο πλάνο υπάρχει να αρχίσει να παίρνει πόντους και ως μονάδα. Να αρχίσει να βάζει τα δικά της τα θεμέλια, να μπει στην κατηγορία της εξουσίας. Με τραγούδια θα γίνει. Μην κοροϊδευόμαστε! Οπότε και να περιμένετε να γίνει αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.