Που κρύβεται ο μεγάλος εχθρός του Φαρμάκη

Που κρύβεται ο μεγάλος εχθρός του Φαρμάκη

Αν θυμάστε, τα δύσκολα είναι μπροστά μας είχε πει αμέσως μετά τη μεγαλειώδη νίκη του, ο επόμενος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, για να προετοιμάσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής γι αυτά που έρχονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Φαρμάκης, από σήμερα στις 19:00 που θα ορκιστεί και επίσημα, δεν είναι ούτε ο Κατσιφάρας, ούτε καν ο Σπηλιόπουλος. Είναι αυτά που έταξε.

Το διαπίστωσα βλέποντας μία ταμπέλα στην προθήκη καφετέριας στο Αγρίνιο. Ζητείται σερβιτόρα. Και μία άλλη στη Πάτρα. Ζητείται πωλητής. Οι ταμπέλες παραμένουν στη θέση τους για πολλές μέρες, για πολλούς μήνες, για πολλά χρόνια, σημάδι ότι οι στρατιές των ανέργων κάτι καλύτερο περιμένουν, ίσως να βρουν δουλειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Νεκτάριου Φαρμάκη, οι προσδοκίες που καλλιέργησε με βάση τη λογική ότι θα φέρει νέες θέσεις εργασίας. Ξέρετε ο νέος Περιφερειάρχης πως είχε δομήσει το λόγο που απηύθυνε όταν ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με περιοδείες ; Χρησιμοποίησε 6.554 λέξεις από τις οποίες 2.956 αναφέρονταν στην Οικονομία και ιδιαίτερα σ αυτό που ονομάζουμε ανεργία των νέων. Οι περισσότερες ομιλίες του ήταν αφιερωμένες στο πως «Θα σπάσει τη μιζέρια και την απογοήτευση, θα σταθεί δίπλα στο πρόβλημα του πολίτη και θα ξεκινήσει από την αρχή το χτίσιμο ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους!»

Υπόψιν : Ο λαός, ο κάθε λαός είναι πάντα με την αντιπολίτευση. Αυτό είναι το μέγα και μοναδικό όπλο του λαού. Η αντιπολίτευση. Και επειδή σήμερα στην Δυτική Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα, όλα έχουν διαλυθεί, καμία αντιπολίτευση δεν θα υπάρχει, Τσίπας μιλάει. Ο κόσμος ποντάρει στον Φαρμάκη. Μόνο ο λαός θα υπάρχει, που μετεκλογικά σπρώχνει και… αγχώνει τον Φαρμάκη. Έτσι είναι. Όταν και δεξιοί και αριστεροί είναι με τον Φαρμάκη, τον δικηγόρο, προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό ένα σημαίνει. Ο κόσμος τον έχει πιστέψει. Περιμένει να δει αν όσα υποσχέθηκε θα τα κάνει πράξη. Τον φορτώνει μεγαλύτερες ευθύνες.

Διαβάστε ακόμα στο Tsipasblog :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.