Διασυρμός γκαλοπιστών- νεοδημοκρατών! Πανηγυρική επιβεβαίωση του “TsipasBlog” με τον Φαρμάκη

Διασυρμός γκαλοπιστών- νεοδημοκρατών, πανηγυρική επιβεβαίωση του "TsipasBlog" με τον Φαρμάκη

Να μη ξεχνιόμαστε. Καλό κάνει να θυμόμαστε κάποια πραγματάκια που ξεστραβώνουν. Βέβαια τα κόμματα και οι πάσης φύσεως κομματικοί κάνουν το κορόιδο. Έτσι δουλεύει το σύστημα. Συστημικοί και αντισυστημικοί. Τι λέμε; Μνήμη από τις 7 Οκτωβρίου του 2018, όταν αποκάλυψε το “Tsipasblog” δια χειρός μου -και κατά αποκλειστικότητα- ότι είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης ο «εκλεκτός» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΕΔΩ). Λοιπόν.

Κανείς δεν τον πίστευε. Ούτε καν οι δικοί του, οι Νεοδημοκράτες. Οι ίδιοι που σήμερα τον αποθεώνουν και τον καλούν να βγάλουν μια φώτο μαζί, έλεγαν τότε ότι είναι πολύ «λίγος». Το ΄πα και… το ξαναλέω, να μην ξεχνάμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αμ το άλλο . Ούτε ένα γκάλοπ δεν πρόβλεπε πρωτιά του Φαρμάκη στην Περιφέρεια. Η κοροϊδία των δημοσκοπήσεων, που σε όλη την προεκλογική περίοδο έβγαζαν ό,τι ο Κατσιφάρας είχε σαφές έως οριακό προβάδισμα. Φοβερά πράγματα.

Και δεν σταμάτησαν οι αθεόφοβοι μέχρι τελευταία στιγμή να…πουλάνε την πραμάτεια τους

Επί του προκειμένου, έτσι για να ξέρετε κι εσείς,…γιατί μερικές φορές είναι να απορεί κανείς, όταν παρακολουθεί ακόμη και έγκριτα μέσα ενημέρωσης και πετυχημένους δημοσιογράφους να τσακώνονται δημοσίως για το ποιος, πότε ακριβώς έγραψε τι, αλλά τελικά η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να ανήκει αλλού!

Μόνο ο Τσίπας είχε πει -από τις 8 Απριλίου- για την νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά του Νεκτάριου Φαρμάκη. (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Σε αμέσως επόμενο άρθρο μου, τόνισα πως “το Stoiximan.gr προβλέπει ντέρμπι Κατσιφάρα-Φαρμάκη και έκπληξη από Σπηλιόπουλο”

17 Απριλίου 2019 : To tsipasblog.gr αποκαλύπτει πως ο “Προηγείται σταθερά ο Κατσιφάρας, αλλά δεν τραβάει”.

Για να φτάσουμε στις 11 Μαΐου 2019, δύο βδομάδες πριν ανοίξουν οι κάλπες, όταν είπα ότι αν ο Φαρμάκης κόψει πρώτος το νήμα σε Αιτωλοακαρνανία- Ηλεία και χάσει με μικρή διαφορά στο «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, τότε θα βγει περιφερειάρχης.

Έτσι, για να μαθαίνουν οι νεότεροι αναγνώστες του blog μου και να θυμούνται οι παλαιότεροι…και αφήστε τους άλλους να ζήσουν το …αποκλειστικό όνειρο τους.

Για την Ιστορία. Ο Νεκτ. Φαρμάκης έλαβε 145.904 ψήφους έναντι 123.656 που είχε λάβει στον α’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών, ενώ ο Απ. Κατσιφάρας έλαβε 117.347 ψήφους, έναντι 114.052 ψήφων που είχε λάβει την πρώτη Κυριακή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.