Πόσο θα επηρεάσει την νύχτα το απόγευμα

Αντώνης Ρέμος

Ζημιά ο covid-19 στη νύχτα. Πρώτα από όλα, οικονομική. Αυτό είναι το περισσότερο. Χωρίς, άλλωστε, κόσμο, χωρίς πελάτες, διαρκείας κι όχι, δεν γίνεται να γεμίσουν τα ταμεία των νυχτερινών κέντρων. Τα έσοδα τους πρακτικά και ουσιαστικά είναι μηδέν. Περισσότερο από όλα, χρειάζεται να υπολογιστεί αυτό το κονδύλι, για να βγει το μπάτζετ της προσεχούς σαιζόν. Μια επιχείρηση αξιόπιστη, η οποία θέλει και να παραμείνει τέτοια, χρειάζεται να υπολογίζει πρώτα τι χρήματα θα μαζέψει και μετά τι θα ξοδέψει.

Αφού η καραντίνα δεν εξαφάνισε τον κορονοϊό. Αφού και με τα μέτρα προστασίας δεν είναι δυνατός ο έλεγχος της διασποράς του μικροβίου. Οι πρώτες και πρόχειρες προβλέψεις σήμερα είναι ότι μέχρι τέλος του 2020 τα παιχνίδια στα γήπεδα των νυχτερινών κέντρων, θα γίνονται πρώτον με μειωμένο κόσμο και δευτερεύον όχι πλέον βράδυ άλλα απόγευμα. Αντε στην πολύ, πολύ καλύτερη περίπτωση να πάνε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Τι σημαίνει αυτό, πέραν από τη μείωση των εσόδων τους;

…διά χειρός Hλία Τσίπα


Σημαίνει ότι ο κόσμος, και αναφερόμαστε στον οπαδικό κόσμο, ξενερώνει από… ωράριο. Όχι από νύχτα! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο βλέπω τον Ρέμο να παίζει μπάλα από το απόγευμα, από την ώρα που η ανιψιά μου πάει φροντιστήριο, κι άλλο να με ξυπνάει τον άρρωστο στις 1 και 30 το βράδυ.

Πόσο, λοιπόν, ο covid-19 θα επηρεάσει έτσι κι αλλιώς τη σχέση του νυχτερινόφιλου, του οπαδού με την παρουσία του στο γήπεδο της νύχτας; Άγνωστο, βέβαια. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι όπως πριν την καραντίνα. 

Διαβάστε ακόμα : Μέχρι τις 2 οι “αδειούχοι” μόνο ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.