Πώς γεννήθηκε η φράση “η Ζευγαρά είναι η νέα Πάολα”

Λένα Ζευγαρά

Σύμφωνα με τους αξιόπιστους ρεπόρτερ της πιάτσας, η αποκαλυπτική πληροφορία είναι ότι η “Λένα Ζευγαρά είναι η νέα Πάολα”.

Σε αυτούς, που ξεστόμισαν τη “βαριά” κουβέντα, συμπεριλαμβάνεται μέλος του panel της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», στην πρωινή ζώνη του καναλιού του Open, δεκάδες sites, αλλά και ο Θοδωρής Ρακιτζής. Ο πρώτος Ελληνας παρουσιαστής που έκανε μόδα το ελληνικό τραγούδι στη μικρή οθόνη με βιντεοκλίπ και συνεντεύξεις, είπε ότι “Η Πάολα καταρέει και η Λένα Ζεύγαρα της παίρνει τον θρόνο”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε σοβαρώς; Ασφαλώς κι όχι. Είναι, άλλωστε, κομματάκι δύσκολο να γίνει κουβέντα της προκοπής, αν κάποιος ισχυριστεί ότι βλέπει μπροστά. Σε μεγαλύτερο βάθος από τους άλλους.

Για να το ξεκαθαρίσουμε: Ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά και ξάστερα και πήρε θέση για την προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης της Λένας Ζευγαράς, είναι μόνο το Tsipasblog.gr. Στις 24 Αυγούστου 2019, τέλος του καλοκαιριού δηλαδή, έγραψα ένα άρθρο με τίτλο “Επόμενη Πάολα η Λένα Ζευγαρά”. Και, έτσι, κουβέντα στην κουβέντα, το κύμα ..μεγάλωσε και σήμερα όλοι πατάνε στα λόγια μου αυτά. Σίγουρα, θα το διαβάσει ο κόσμος σε αρκετά ΜΜΕ.

Eυκαιρία να το θυμηθείτε… κάνοντας κλικ εδώ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.