Μαφιόζικο χτύπημα σε επιχειρηματία, που είχε ασχοληθεί με την Παναχαϊκή

Μαφιόζικο χτύπημα σε επιχειρηματία, που είχε ασχοληθεί με την Παναχαϊκή

Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μάρκας TDM πυροβόλησαν στις 11.00 το πρωί της Τρίτης έναν άνδρα την ώρα που έβγαινε από το όχημά του, μάρκας BMW, στο Χαϊδάρι.

Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σατωβριάνδου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο άνδρας, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο, ήταν εν ζωή. Οι άγνωστοι δράστες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα ονομάζεται Δημήτρης Μάλαμας. Ο συγκεκριμένος άνδρας, που είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με την ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής, είναι ιδιοκτήτης καφετέριας. Στην οποία το 2016 είχε τοποθετηθεί βόμβα και εταιρείας διανομής καφέ με την επωνυμία Gima Caffe Hellas. Τότε οι αστυνομικές αρχές είχαν αποδώσει τη βομβιστική επίθεση σε κυκλώματα της νύχτας που παρέχουν προστασία.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση προμηθεύει με ποσότητες καφέ δεκάδες καταστήματα του Μπουρναζίου και της Δυτικής Αττικής. Ανήκει σε δύο επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και στον χώρο του τζόγου διατηρώντας χαρτοπαικτικές λέσχες και μίνι-καζίνο.

Το 2016, μετά τη βομβιστική επίθεση, οι ιδιοκτήτες υποστήριξαν ότι δεν είχαν δεχθεί απειλές, ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν κάποιον λόγο για τον οποίο ήταν «στόχος».

Επιπρόσθετα, αναφέρεται από αστυνομικές πηγές πως ο Δημήτρης Μάλαμας εμπλέκεται σε κυκλώματα χαρτοπαικτικών λεσχών και ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.

πηγή : Zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.