Η νέα ΑΘηνά Πολίτη πάνω και από τον Ρέμο

Η νέα ΑΘηνά Πολίτη πάνω από Ρέμο

Η Αθηνά Πολίτη, η μεγάλη νικήτρια της μέτρησης του media inspector. Έτσι λένε. Έτσι δείχνουν οι αριθμοί. Έτσι δείχνει το πράμα τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του νέου της τραγουδιού, “Εσύ Φταις”. Η ανάγνωση γίνεται σήμερα, γιατί συμβαίνει να διαβάζεται πιο ώριμα το ίδιο αποτέλεσμα μετά από λίγες μόνο μέρες.

Μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 25η θέση των ακροάσεων των ραδιοφωνικών σταθμών όλης της χώρας, με βάση την επίσημη μέτρηση. Ξεπερνώντας μάλιστα τον Αντώνη Ρέμο (28η θέση), το φαινόμενο των ημερών Λένα Ζευγαρά (34η θέση), όπως και άλλα “μεγαθήρια” της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ύστερα είναι και το άλλο. Όσο ψηλότερα ανεβαίνει στο Mediainspector.gr, στον επίσημο και μεγαλύτερο φορέα στην Ελλάδα καταγραφής, παρουσίασης και ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο (real time) του προγράμματος των σταθμών Αττικής, Θεσσαλονίκης, περιφέρειας και Κύπρου, τόσο η Αθηνά Πολίτη θα επενδύει.

Να το πω αλλιώς: Μελλοντικά θα δείτε και άλλα σημαντικά πράγματα από αυτήν.

Διαβάστε επίσης : Έτσι θα είναι αύριο που θα βγει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.