Πως ο “Αθωνας” του πατραϊκού αθλητισμού, βάζει τα γυαλιά στους επαγγελματίες της πολιτικής

Έχουμε ακούσει πράματα και θαύματα από τους υποψηφίους που ρίχνονται στη μάχη των εκλογών. Το θα σας σώσουμε είναι το πιο σύνηθες. Δεν μου κάνει εντύπωση. Ελλάδα είναι εδώ, μπανανία σκέτο, ο καθένας ό,τι θέλει αμολάει. Γελοίες υποσχέσεις, που λανσάρουν, που όμως, δεν επηρεάζουν καθόλου στον σημερινό ψηφοφόρο. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Άλλα θέλει να δει και να ακούσει ο ανθρωπάκος. Ότι ο εκπρόσωπος του στη Βούλη, θα τον δει να παλεύει σαν λιοντάρι, όπως κάνει στη ζωή του. Να φοράει παντελόνια, να έχει μπέσα, να ενδιαφέρεται, να μην είναι υποτελής, όργανο του συστήματος.

Που να τον βρεις αυτόν. Τον βρήκαμε. Στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου “Ελληνική Λύση”, ο πρωταθλητής πυγμαχίας και πολεμικών τεχνών, Παναγιώτης Πανταζής. Δεν το είπε σωστά, ο “Αθωνας” του πατραϊκού αθλητισμού. Να μην τον ματιάσουμε, ο προεκλογικός αγώνας που κάνει, είναι φοβερός, του βγάζω το καπέλο. Κάθε μέρα και σε άλλη περιοχή του νομού Αχαΐας, πηγαίνει να ακούσει τα προβλήματα, κοντά με τον κόσμο, ένα με τον κόσμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "PREMIUM P JACK& PREM JACK&JONES JONES"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, γένι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και γένι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και μπύρα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.