Νυχτερινοί και κυβερνητικοί, έκαναν την έκπληξη, βγήκαν μπροστά στα φώτα! Tο σκεπτικό Μπερτάκη

Κώστας Μπερτάκης, Τάκης Γιγουρτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Θανάσης Γκογκούσης

Το να έχουν επικοινωνία στο τηλέφωνο, να τα λένε στα κρυφά, μακριά από τους προβολείς. Να κρατάνε για τον εαυτό τους τις συζητήσεις που κάνουν, είναι κάτι που το φανταζόμασταν. Δεν μας πιάνει απροετοίμαστους. Αλλά χθες συνέβη αυτό που δεν περιμέναμε.

Για πρώτη φόρα όλοι μαζί, και σε mood “Φωτογράφε τράβα τη στιγμή”. Κάποια από τα μεγαλύτερα αφεντικά της νύχτας. Και ο Κώστας Μπερτάκης, και ο Τάκης Γιγουρτάκης, και ο Θανάσης Γκουγκούσης, σε αυτή την διαφορετική προεκλογική συγκέντρωση στα… μπουζούκια. Και συγκεκριμένα στο κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζονται ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Λένα Ζευγαρά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την σχετική πρωτοβουλία την πήρε ο κος Μπερτάκης. Σας βάζω στο σκεπτικό του : Με εξαφάνιση κινδύνεψαν οι επιχειρήσεις στη νυχτερινή ζωή, στην τραγική διετία του COVID, που αν δεν υπήρχε η στήριξη της κυβέρνησης, αμφιβάλλουμε εάν θα είχαμε επιστρέψει από τον Άδη. Ο Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, έβαλε..πλάτη. Και για αυτό του έστειλα την πρόσκληση, να βρεθούμε σήμερα εδώ, νυχτερινοί και κυβερνητικοί, για να τον ευχαριστήσω για την προσπάθεια που έκανε. Και μια αρμονική εξέλιξη της σχέσης μας, εννοείται πως θα βοηθήσει να λύνουμε τα προβλήματα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε επίσης : Έπαθε πλάκα ο Άδωνις! Η πρώτη του πολιτική συγκέντρωση σε μπουζούκια, έκλεισε την παραλιακή, και έχει το ονοματεπώνυμο Κώστας Μπερτάκης – «Ποτέ δεν το φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στη πίστα του Fantasia, να δω τι θα γράψει ο Ηλίας» – Δείτε πολλές φώτο και βίντεο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.