Πολιτικοί, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, Tokyo, Μπερδέσης στα εγκαίνια της Aegean Voutirakos : (εικόνες)

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, Tokyo, Μπερδέσης στα εγκαίνια της Aegean Voutirakos : (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία και με στην παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του καταστήματος υγρών καυσίμων “Aegean” Αφοί Μελισανίδη, στην οδό Αθηνών 29 Πειραιάς, ιδιοκτησίας οικογένειας Πέτρου Βουτυράκου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του o τέως Υπουργός και νυν Βουλευτής Ν.Δ. Λακωνίας, κ.Αθανάσιος Δαβάκης, ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Ιάκωβος Μελισσανίδης, αδερφός του Δημήτρη Μελισσανίδη, και πολλοί άλλοι. Καταξιωμένα και σημαντικά άτομα, προερχόμενα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός, ενώ ακολούθησε κοκτέιλ πάρτυ για τους παρευρισκομένους.

Στα εγκαίνια του νέου επιχειρηματικού βήματος της κεφαλής της ισχυρής οικογένειας, με καταγωγή από την Μάνη, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της τουριστικής-ναυτιλιακής εταιρείας «Voutirakos Cavo Grosso», ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία σύσσωμου του προσωπικού του Tokyo Theater. Του γνωστού νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι, που ανήκει στους δύο γιους του, τον Γιάννη και τον Σταύρο Βουτυράκο και γράφει ιστορία φέτος στην αθηναϊκή νύχτα. Γιατί απλά, έχει Λένα Ζευγαρά.

Και φυσικά, είναι αυτονόητο πως ο πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας, Τάσος Μπερδέσης, που εσχάτως ανάγκασε τον Ρώσο σε εγκατάλειψη, ήταν ο άγρυπνος φρουρός του Πέτρου Βουτυράκου.

Το highlight της βραδιάς, τα πυροτεχνήματα, που γέμισαν τον ουρανό με πολλά χρώματα, χαρίζοντας σε όλους ένα μοναδικό θέαμα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Πετρος Βουτυρακος, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Nikolaos Psixidis και Πετρος Βουτυρακος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, νύχτα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Πετρος Βουτυρακος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ποτό, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.