Ο Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης της Μυρτούς

Ο Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης της Μυρτούς

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που κάλυψε εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 ευρώ για να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της Μυρτούς σε κέντρο του εξωτερικού.

Τις τελευταίες ημέρες είχε ξεκινήσει μία σημαντική προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να μεταβεί η Μυρτώ στο εξωτερικό και να αρχίσει η διαδικασία αποκατάστασής της σε ειδικό κέντρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ως ποσό έναρξης είχαν οριστεί τα 20.000 ευρώ κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προθυμοποιήθηκε να καλύψει ο ίδιος εξ ολοκλήρου το ποσό για τη νεαρή φίλαθλο της ΑΕΚ, όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:
Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!

«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ».

-parapolitika.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.