Μοναδικό ζητούμενο η νίκη, για την ομάδα του Μπερτάκη!

Πέτρος Ιακωβίδης-Νατάσα Θεοδρίδου-Χρήστος Κυριαζής

Το λες και πρόβα τζενεράλε την αποψινή πρόβα της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Πέτρου Ιακωβίδη και του special guest Χρήστου Κυριαζή, στο Teatro Athens, ιδιοκτησίας Κώστας Μπερτάκη. Είναι η τελευταία δοκιμή της ομάδας και μ’ αυτήν ολοκληρώνεται η προετοιμασία εν όψει της προγραμματισμένης τους πρεμιέρας.

Σε λίγες ώρες, συγκεκριμένα αύριο το βράδυ, η “ναυαρχίδα” του πολυµήχανου επιχειρηµατία, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του, για να υποδεχτεί το κοινό της αθηναικής νύχτας, αλλά και των άλλων περιοχών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι, που θα κρίνει ίσως το ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα. Σήμερα, στο τελικό τεστ, η οποία ήταν ανοιχτή προς τα ΜΜΕ, μόνο έκπληξη δεν είναι που οι γνωστοί της πιάτσας έβγαλαν τα… συμπεράσματα τους. Τα οποία είναι θετικά, αφού η ομάδα έδειξε πως είναι έτοιμη και ικανοποίησε.

Όταν είσαι στη ομάδα του Κώστα Μπερτάκη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχει “Είναι νωρίς”. Δεν υπάρχει “Στην ομάδα μπήκαν νέα πρόσωπα, άρα χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθούν στο πνεύμα και τα πλάνα του προπονητή”. Στην ομάδα του Μπερτάκη, αυτονόητο ότι η νίκη αποτελεί πάντα ζητούμενο. Ακόμη και στην πρόβα τζενεράλε, που επιτεύχθηκε σήμερα.

Όμως, το… αύριο είναι σπουδαιότερο από το σήμερα.

Οπότε, ας επικεντρωθούμε στο αύριο!

Πληροφορίες/Κρατήσεις 2109400726
Φωτο Newspistol.gr 

Διαβάστε ακόμα: Από αύριο Παρασκευή (20/12) : Ανάσες ψυχής στο Teatro Athens !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.