Ποιος Πατρινός, είναι ο νέος μεγαλοχορηγός του Πανσερραϊκού ;

Χωρίς πολλά λόγια. Μάλλον με λόγια τηλεγραφικά, δεν χρειάζονται σχόλια φιλολογικά. Λοιπόν…

Αλέξης Σπυρόπουλος. Πατρινός επιχειρηματίας, επικεφαλής και ιδρυτής της εταιρίας με φωτοβολταϊκά έργα, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, με έδρα την Κάτω Αχαΐα. Αλλά με εμβέλεια πανελλαδική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράψαμε προ ολίγου καιρού, πως κόσμος πολύς, καλλιτεχνικός και νυχτερινός, τον έχει από κοντά, γιατί ξέρουν ότι έχει λεφτά και συνάμα το έργο αυτό με τα μπουζούκια το γουστάρει.

Σύμφωνοι, ο Σπυρόπουλος είναι ανοικτός σε ότι προχωρημένο, ανεβασμένο, σε κάθε είδους ανατρεπτικό, τέλος πάντων ακυρώνει το παραδοσιακό, το καθιερωμένο, το δεδομένο. Αρκεί μόνο να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του.

Σ’ αυτό το πνεύμα, επί της ουσίας, είναι το σημαντικό ποσό που έδωσε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανσερραϊκού, για να μπει κεντρικός χορηγός μπροστά στην φανέλα του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και η χορηγική του δράση δεν τελείωσε. Είναι ο πιο πάνω από όλους τους άλλους, και στην διαδικτυακή συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό, των δύο μεγάλων, Θέμη Αδαμαντίδη και Πίτσας Παπαδοπούλου, που διοργανώνεται την Παρασκευή 2 Απριλίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.