Δήμος Αλίμου! Ο εργολάβος που “σαρώνει” και πληρώνει τα πρόστιμα των δύο πρώην Δημάρχων !

Φαίνεται ότι το έχει η μοίρα μας να ασχολούμεθα συχνά-πυκνά με το δήμο Αλίμου. Αυτή τη φορά, το ρεπορτάζ αφορά τα έργα και τις ημέρες δύο πρώην δημάρχων, των οποίων ένας εργολάβος που παίρνει το ένα έργο μετά το άλλο πληρώνει τα πρόστιμα που έχει καταλογίσει το ελεγκτικό συνέδριο αντί για αυτούς!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το ελεγκτικό συνέδριο εξαιτίας παράνομων πληρωμών καταλόγισε σε δύο πρώην δημάρχους, που φυσικά είναι εν ζωή οι άνθρωποι, να επιστρέψουν στο δήμο χρήματα εξαιτίας δαπανών που έκαναν, ενώ δεν έπρεπε. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα είχε και ποινικές ταλαιπωρίες, αφού αναγκάστηκε να εκτελέσει κοινωνική υπηρεσία προκειμένου να μην πάει φυλακή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως προκύπτει από έγγραφα, ο εργολάβος ο οποίος τυγχάνει θα έχει ιδιαίτερη σχέση με διευθυντικό στέλεχος του δήμου, καταθέτει από το προσωπικό του ή εταιρικό λογαριασμό που διαθέτει στην Alpha Bank τις δόσεις που πρέπει να πληρώνουν οι 2 π. αιρετοί του δήμου Αλίμου.

Ο εν λόγω εργολάβος με την ονομασία άλλης εταιρείας την περίοδο της θητείας των δύο πρώην δημάρχων είχε πάρει 10 τσουβάλια έργα. Φυσικά ο αριθμός των τσουβαλιών που αφορά τα έργα που παίρνει και σήμερα είναι ο ίδιος.

Το edolio5 επικοινώνησε με τον έναν εκ των δύο πρώην δημάρχων και του έθεσε τα στοιχεία του ρεπορτάζ. Φυσικά εκείνος αρνήθηκε και μας είπε ότι τις δόσεις του καταλογισμού της πληρώνει ο ίδιος από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Επειδή δεν καταφέραμε να βρούμε τον έτερο πρώην Δήμαρχο, μόλις ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ που θα αφορά και τη δική του εκδοχή θα έρθουν όλα στο φως με ονόματα, λίστες έργων, και τραπεζικά εμβάσματα.

-Άρης Σπίνος/edolio5.blogspot.com

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.