Ποιος Μητσοτάκης και Τσίπρας ; Ο λαός!

Στο τελευταίο γκάλοπ για τον… καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Μητσοτάκης βρίσκεται στο 43% και ο Τσίπρας λαμβάνει το τεράστιο ποσοστό 28. Φοβερό. ε; Ανατριχιαστικό το λες καλύτερα. Το 28% των Ελλήνων να εκτιμά ότι ο πρώην είναι περισσότερο κατάλληλος να μας κυβερνάει. Φρίκη.

Διαβάστε ακόμα: Το Διαζύγιο Νύχτα-Μητσοτάκη και η στροφή προς Τσίπρα

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ξέρουμε τι λέμε. Κανένας Μητσοτάκης και κανένας Τσίπρας δεν αξιολογείται στα γκάλοπ. Ο κόσμος, που τον λένε λαό, όχι πολτό, είναι αυτός που εκτίθεται. Επιτέλους! Οι Μητσοτάκηδες και Τσίπρες, Παπανδρέου και Καραμανλήδες, όλοι αυτοί είναι αναλώσιμοι. Μιας ή το πολύ δυο χρήσεων. Όχι περισσότερο. Ο αιώνιος είναι ο ευπρεπής και αξιόπιστος λαός, όχι η μάζα βαράτε την κι ας κλαίει.

Ο λαός ξέρει. Να βαθμολογεί. Τα κόμματα, άλλωστε, δεν ψηφίζουν, ούτε οι πολιτικοί. Αυτοί μόνο αποφασίζουν. Τη ψήφο, δηλαδή τη δουλειά τη δύσκολη και υπεύθυνη την έχει αναλάβει ο λαός. Και έρχεται σήμερα και σου λέει ο κυρίαρχος, ένας είναι ο κυρίαρχος, ότι κρίνω με 43 τον Μητσοτάκη, με 28 τον άλλον και με 25 τον κανέναν (φώτο).

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.