Το Διαζύγιο Νύχτα-Μητσοτάκη και η στροφή προς Τσίπρα

Αναμενόμενο. Να πέσουν τα σχόλια δευτερόλεπτα κιόλας μετά και το τελευταίο επεισόδιο του θρίλερ, που δεν τελειώνει με τίποτα. Βιάστηκα, σόρρυ. Υπάρχει κάτι που τελειώνει, οριστικά και αμετάκλητα πια, όλες οι μάσκες έπεσαν, η 100% εμβολισμένη Μύκονος, στην κυβερνητική απόφαση, να επιστρέψει σε καθεστώς lockdown. Αναμενόμενο κι αυτό. Ότι ο εδώ και χρόνια very in προορισμός, το πιο ρεκλαμέ νησί της Ελλάδος, γι’ αυτό και για εκείνο το λόγο, έφτασε να βγάλει μόνη της τα μάτια της.

Και, προσέξτε, λοιπόν, πως σχολιάζει το νέο, ένα σωρό κόσμος. Ανώνυμοι και οι επώνυμοι. Οι γνωστοί. Οι έχοντες δημόσια αναγνωρισιμότητα. Πως καταθέτουν τη δική τους άποψη. Τη δική τους οπτική. Τι άλλο; Σε αυτούς, και οι Νυχτόβιοι. Τελικά, αφού έπαιξαν τις καθυστερήσεις, την παράτα, και έχοντας κτυπηθεί και τα πέναλτυ, όπως στις ευγενικές αναμετρήσεις στο γήπεδο, που τα έχασαν όλα πανηγυρικά..Το πήραν απόφαση για τον…Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν υπάρχει ελπίδα. Δεν υπάρχει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως είπε -στο Tsipas Blog- κάποιος μεγάλος της αθηναίικής Νύχτας, μπουζουκόβιος, επιχειρηματίας α κλάσης και σοβαρός κάργα τύπος, ”Ο άνθρωπος δεν εκτιμά τίποτα. Ότι όλοι μας, βάλαμε πλάτη τεράστια.. Πρώτα για να τον φέρουμε πάνω στο άλογο καβάλα..σε φράση δεύτερη φάση, με τον αντικαπνιστικό νόμο…Μα πιο πολύ απ όλα, σε όλη την σκληρή ιστορία του covid-Lockdown. Μιλιά δεν βγάλαμε… Μετανιώνω για όλα, για την πλαγιοκάλυψη, την φανερή στήριξη μας. Ήμασταν πολύ καλύτερα με το κόνσεπτ Τσίπρα, δεν μας ενόχλησε ποτέ. Καιρός να δηλώσουμε την επιθυμία μας, να συνάψουμε σχέση μαζί του, καθώς το διαζύγιο με τον Μητσοτάκη, δεν γυρνάει με τίποτα πίσω.’‘Η μεγάλη αλήθεια.

Μεγάλες αλήθειες. Οι άνθρωποι αγαπιούνται και παντρεύονται. Και χωρίζουν και πάνε αλλού.

Διαβάστε επίσης : Ο Μέγας Χτυπημένος του Καλοκαιριού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.