Ποιος δουλεύει ποιον, άραγε;

Ποιος δουλεύει ποιον, άραγε;

Κόσμος και κοσμάκης, εκατοντάδες τα άτομα, μη σας πω και χιλιάδες, που μαζεύτηκαν τo απόγευμα προς βράδυ Παρασκευής στο Ηρώδειο, για τις «Βάκχες» του Χρήστου Σουγάρη και τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο, με τους μεν συντελεστές να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους, αλλά οι δε “νυχτόβιοι” δεν το αποδέχθηκαν αδιαμαρτύρητα. Επειδή την ίδια ώρα η κυβέρνηση έχει κατεβάσει τα ρολά των νυχτεριών ναών, με αποτέλεσμα ένα σωρό άνθρωποι να έχουν μείνει χωρίς εισόδημα.

Ο Δημήτρης Γιώτης του Εμπατή-Νorth, που ξεκινάει με τον κορυφαίο Αδαμαντίδη στις 19/9, βρήκε το θάρρος να κάνει την μοιραία σύγκριση, άσχετα αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να την κάνουν οι δημοσιογράφοι. Φοβερά πράγματα σε μία χώρα όπου ο συνωστισμός παρατηρείται από νωρίς σήμερα το πρωί και μέχρι τη δύση του ήλιου, αλλά λόγω του κορωνοϊού, απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά μόνο μετά τις 12 το βράδυ. Ακόμα και στα μπουζούκια, που είναι απόλυτα ελεγχόμενο. Το θέμα τώρα είναι γιατί αυτή η εξαίρεση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσα έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής από την σελίδα του στο facebook :

“Ηρώδειο Παρασκευή βράδυ!!! Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά??? Πόσο πιο ξεκάθαρο ότι τελικά χτυπάνε απόλυτα τον Ελληνικό μουσικό πολιτισμό (δημοτική και λαϊκή μουσική)! Δεν θέλουμε κύριοι να γίνουμε “Ευρωπαίοι”…είμαστε από άλλη ρίζα…από άλλη ράτσα που λένε…την ψευτοκουλτουρα σας και τα προσωπικά σας γούστα δεν μας ενδιαφέρουν και δεν μπορείτε να μας τα επιβάλλεται!!!Αν εσείς μεγαλώσατε με πιάνα και μπαλέτα…το 90% των Ελλήνων μεγάλωσε με κλαρίνα, βιολιά & μπουζούκια!Εδώ είναι Ελλάδα ρεεεεεεε… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ…ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ…”

Διαβάστε επίσης : Τι ακούγεται για το αύριο της εστίασης και της νύχτας;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.