Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει Κόκκαλης και Μελισσανίδης

Δημήτρης Μελισσανίδης - Σωκράτης Κόκκαλης

Το Καραϊσκάκη το έφτιαξε ο Κόκκαλης, ένα το κρατούμενο. Δεν το έφτιαξε το κράτος, ούτε ο δήμος Πειραιά. Την άγια Σοφιά στη Φιλαδέλφεια την φτιάχνει ο Μελισσανίδης, δυο τα κρατούμενα. Κανένα κράτος δεν φτιάχνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, και κανένας δήμος. Τρίτο κρατούμενο, γιοκ. 

Η κουβέντα – σε δουλειά να βρισκόμαστε- για το γήπεδο του… Παναθηναϊκού, που θα το αναγγείλει επισήμως ο… Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Αθηναίων. Τι να κάνουμε; Να ξεκινήσουμε την κουβέντα στα σοβαρά ή- σε δουλειά να βρισκόμαστε- να επαναλάβουμε για 657η φορά τα ίδια και τα ίδια; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι θα πει ”Γήπεδο του Παναθηναϊκού”; Τι ακριβώς εννοούν, ότι θα ανήκει στο σωματείο ή την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και θα το φτιάξει ο… δήμαρχος με λεφτά από την τσέπη του ή των δημοτών. Όχι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.  

Τι εννοούν, ότι το γήπεδο θα σηκωθεί με ξένα λεφτά, αλλά θα είναι ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η ΠΑΕ θα έχει την… υποχρέωση να το χρησιμοποιεί ως έδρα. Και ο μεγαλομέτοχος ναι μεν δεν θα βάλει φράγκο, αλλά έχει ήδη την απαίτηση να είναι τουλάχιστον 35.000, δηλαδή μεγαλύτερης χωρητικότητας από τα γήπεδα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. 

Και γιατί ο Μπακογιάννης ασχολείται με το γήπεδο του… Παναθηναϊκού στο Βοτανικό; Με μια κατασκευή εντελώς άσχετη με τα δημαρχιακά του καθήκοντα. Με μια πολυσχιδή ιδιωτική επιχείρηση, όταν με το καλό ολοκληρωθεί το έργο, που ενδιαφέρει άμεσα τράπεζες, κατασκευαστικές, πολυεθνικές, Funds, και μια ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία. Που κολλάει ο Δήμος Αθηναίων και προσωπικά ο Μπακογιάννης;  

Έτσι πλασάρεται η δουλειά. Ότι για το γήπεδο του… Παναθηναϊκού ψάχνεται το προσωπικό επιτελείο του δημάρχου και οοοολοι στο σύλλογο και στην ΠΑΕ περιμένουν αυτόν να βάλει μπροστά τη δουλειά για τη ψυχή της μάνας του και της γιαγιάς του.

-από apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.