Είναι πλούσιοι του Forbes, όχι του Dimi Fidi

Warren Buffet -Dimi Fidi - George Soros

Υπάρχει η λίστα των εκατομμυριούχων. Η λίστα των παλιών και νέων μιλιοναίρ. Η λίστα εκείνων με τα μεγαλύτερα σκάφη. Με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα. Με τα πιο πολυτελή σπίτια. Η λίστα με το υψηλότερα κασέ. Παίρνεις μάτι τις λίστες που δημοσιεύονται και ζαλίζεσαι με τα νούμερα.

Ας πιάσουμε το περιοδικό Forbes, που παρουσίασε τη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, που το 2020 αναδείχθηκαν ακόμα περισσότερο δισεκατομμυριούχοι. Στην κορυφή οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

  1. Ο άθεος επενδυτής Warren Buffet (1930).
  2. O Εβραίος επενδυτής George Soros (1930).
  3. Ο χριστιανός καναλάρχης Ted Turner (1938).

Για το Forbes, είναι η κορυφαία τριάδα του πλανήτη σε φράγκα. Για τον επιχειρηματία Dimi Fidi, πιθανότατα να μην είναι και τίποτα. Τι σημαίνει αυτό; Ε, αφού για αυτόν, “πλούσιος θα γίνεις μόνο όταν αποκτήσεις όσα δεν λογαριάζονται με χρήματα”. Η αγάπη, η ευτυχία, η ζωή, η χαρά, η φιλία, η υγεία, η καλοκαρδοσύνη, θα μπορούσαν άνετα να είναι σε αυτή την..λίστα του Dimi. Όποιος έχει αυτά, έχει τα πραγματικά υπερκέρδη. Το έγραψε και στο Instragam.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.