Μπάκας για Κάππο

Θέμης Μπάκας - Θ.Κάππος

Από το facebook του Προέδρου του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, Θέμη Μπάκα, είδαμε και δημοσιεύουμε κάποιες σκέψεις, σχετικά με τον θάνατο του Προέδρου της Δορυφορικής Τηλεόρασης, TV Super, Θ.Κάππου. Στην ανάρτηση αυτή, αναφέρονται τα εξής :

“Αυτή η χρονιά πρέπει να φύγει το συντομότερο…κάθε μέρα και μια δυσάρεστη είδηση. Σάββατο πρωί, ξυπνάς και μαθαίνεις ότι ο Θ.Κάππος, ο αγωνιστής της δημοσιογραφίας, ο φίλος, ο οικοδεσπότης, ο πατέρας, ο μαχητής … δεν είναι πλέον κοντά μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το διαβάζεις και το ξανά διαβάζεις και δεν μπορείς να το πιστέψεις… ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, ένας άνθρωπος έτοιμος να βοηθήσει οποιονδήποτε του ζητούσε τη βοήθειά του, ένας άνθρωπος από τους λίγους, τους τελευταίους που είχαν απομείνει σ΄αυτή την νέα κοινωνία που αλλάζει – που αλλάζει τα πρότυπα, τα πιστεύω και τις αξίες ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους ανθρώπους που αγάπησαν τον Θ.Κάππο, συλλυπητήρια στην δημοσιογραφία που χάνει ένα μαχητή της.

Οι άνθρωποι που αγαπάμε δεν φεύγουν ποτέ από δίπλα μας αν τους θυμόμαστε. Εγώ θα σε θυμάμαι πάντα χαμογελαστό, πρωτοπόρο και μαχητή, μαχητή της ζωής, μαχητή της αλήθειας, μαχητή της δημοσιογραφίας, μαχητή της αγάπης, μαχητή για έναν καλύτερο τόπο !!!!!

Θα λείψεις σ΄ όλους μας… Αλλά θα σε βλέπουμε καθημερινά μέσα από τα παιδιά σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα όσα δημιούργησες με αγάπη και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια.

Για όσους δεν γνώριζαν τον Θ.Κάππο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είχε συμβάλει τα μέγιστα στην δημιουργία των περιφερειακών σταθμών «SUPER TV», «ACHAIA CHANNEL», «AXION TV» καθώς και του ραδιοφωνικού σταθμού «SUPER FM », όντας πρωτοπόρος όχι μόνο στην Κορινθία μας αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.