Το Teatro ανοίγει για γιορτές – Κι όμως!

Όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, να το παραδεχθούν ακόμα και οι άθεοι, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το κενό. Τι περίεργα και ψιλοανεξήγητα λες πάλι Τσίπα ; Τι να ‘ναι αυτό; Το συλλαμβάνουν οι κεραίες μου, του καθένα, που ήταν κάτοικος του πλανήτη νύχτα, ότι αυτές τις μέρες, αρχίζει να νοιώθει έτσι, ότι τον έχει καλύψει. Όχι κάποιο κενό, το απόλυτο, το χαώδες κενό. Το κενό, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο προηγούμενο.

Είναι οι μέρες που στην προ covid εποχή, ζεσταινόταν για τα καλά η μηχανή, νυχτερινών κέντρων, επιχειρηματιών, τραγουδιστών, μέτρ, των πάντων. Τώρα, στην εποχή του πρωθυπουργού covid, του διαβολικού και άγνωστου αυτού θεού, έχουν μείνει μόνο οι σκέψεις, από το πριν. Δρόμοι, αυτοκίνητα, κτήρια, εργοστάσια, αεροπλάνα, παπόρια, ό,τι θες να αγοράσεις στο σουπερμάρκετ, και φάρμακα, και ρούχα. Σ’ όλα, ό,τι βλέπεις, σου βάζει χέρι ο κορονοϊός. Έτσι είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τον Teatro, όμως, δεν το φαντάστηκε ο κορονοϊός. Δεν το επινόησε. Δεν το κατασκεύασε. Και πώς θα μπορούσε να το διαπράξει αυτό. Όταν δημιουργός του είναι άλλος. Μιλάμε για τον αληθινό Θεό της νύχτας, όχι τον παραμυθένιο, τον Κώστα Μπερτάκη. Τα σχεδόν 10 τελευταία χρόνια αυτόν προσκυνούν. Είναι η ανάγκη του, όμως, τώρα, το χρειάζεται σε μεγαλύτερη έκταση από ποτέ, να το δει ανοιχτό, έστω και αν o νέος, ψεύτικος και αληθινός θέος Κορονοϊός, δεν επιτρέπει στους ανθρώπους να μπουν. Έτσι, ο Μπερτάκης, επέτρεψε να μπει στο Mega, για να γυρίσει το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων, με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου. Κοντά της, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan Αντιπαριώτης, η Γωγώ Τσαμπά και οι Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου.

Έστω και αυτό για τον Μπερτάκη. Αρκεί να το βλέπει ανοιχτό αυτές τις μέρες τη ναυαρχίδα του. Εκτός αυτού, του ψυχολογικού παράγοντα, δείχνει στην «πιάτσα» ότι παραμένει ζεστός και πανέτοιμος, για όταν φτιάξουν τα πράγματα, ώστε να μπει κατευθείαν για το πρωτάθλημα.

Διαβαστε ακομα: Είναι πλούσιοι του Forbes, όχι του Dimi Fidi

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.