Πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο αντίο στον Γ. Ποζίδη (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο αντίο στον Γ. Ποζίδη (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης πλήθος κόσμου λέει αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον Ολυμπιονίκη και επιχειρηματία, Γιώργο Ποζίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Εκατοντάδες πολίτες συνέρρευσαν από χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προσκυνήσουν τη σορό του εκλιπόντος, η οποία είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή την ώρα στον ίδιο Ναό βρίσκεται σε εξέλιξη η νεκρώσιμη ακολουθία, όπου συγγενείς φίλοι αλλά και απλός κόσμος αποχαιρετούν τον Γιώργο Ποζίδη.

Το “παρών” μεταξύ άλλων στην κηδεία του εκλιπόντος δίνουν εκπρόσωποι του αθλητισμού, της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης αλλά και καλλιτέχνες.

Συντετριμμένοι έφτασαν στον Ιερό Ναό ανάμεσα σε άλλους ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Πάνος Κιάμος, o Kώστας Αγέρης κ.α.

kidia-pozidi-01.jpg
kidia-pozidi-02.jpg
remos-pozidis.jpg
argiros.jpg
kiamos-pozididis.jpg
ieros naos (5).jpg
ieros naos (4).jpg
ieros naos (6).jpg
ieros naos (15).jpg
ieros naos (16).jpg
ieros naos (2).jpg
8887.jpg
ieros naos (3).jpg
ieros naos (7).jpg
ieros naos (1).jpg
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται

πηγή : thestival.gr- life-events.gr-makthes.gr/

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.