Η πληροφορία είναι πολύ αξιόπιστη! Κλείστε από τώρα το εισιτήριο διαρκείας, στον συγκεκριμένο τραγουδιστή, για τα επόμενα τρία χρόνια- Γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί στο νυχτερινό πρωτάθλημα

Κάνεις μία βόλτα στο γήπεδο του tsipasblog και ανοίγει το μυαλό σου. Και τα αυτιά σου, ακούνε καινούργια πράματα, δεν έχεις κανένα παράπονο για αυτό. Δεν υπάρχουν, θα μου πεις, Πασχαλιάτικα καινούργια μεγάλα πράγματα. Κάνεις λάθος. Κι όμως υπάρχουν. Πες μου ένα τέτοιο; Τα πολλά και τις λεπτομέρειες, μέσα στην επόμενη βδομάδα. Ένα μόνο κρατήστε για την ώρα. Ο τραγουδιστής στην κατηγορία του μεγάλος λαϊκός, ο πιο μεγάλος σήμερα, νωπές είναι οι μνήμες από την σεζόν που έκανε, που θύμιζε εποχές πεπερασμένες. Και με χαρακτηριστικά που τον κάνουν έναν πραγματικό άντρα, ανανέωσε το συμβόλαιο του, στην ομάδα που ανήκει. Για άλλα τρία χρόνια. Εξέλιξη που σημαίνει πολλά, πως τους συνεργάτες με τους οποίους τα σάρωσε όλα, δεν τους αλλάζει. Είμαι με αυτό το σκεπτικό. Να εκτιμάς. Σημαίνει, επίσης, πως κάθε αρχή των επόμενων τριών πρωταθλημάτων, θα είναι το πρώτο φαβορί. Για όσους σκαμπάζουν, έχουν εκπαιδευτεί, είναι απόφοιτοι της σχολής του Τσίπας Μπλοκ, ξέρουν τι εννοώ, χωρίς να τον ονοματίζω. Χωρίς να φωνάξω, να δείξω με το δάχτυλο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.