Πλειστηριασμοί: Νέο «θρίλερ» για το «πριγκιπικό» ακίνητο στη Χώρα της Μυκόνου (pics)

Σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου αναμένεται να κριθεί η πορεία της αποχής των συμβολαιογράφων καθώς για το μεσημέρι έχει οριστεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση του μεγαλύτερου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου της χώρας, δηλαδή του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Αν και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα, ως πιθανότερο σενάριο θεωρείται η λήξη των κινητοποιήσεων αφενός λόγω της συμφωνίας με τα αρμόδια υπουργεία επί των βασικών αιτημάτων των συμβολαιογράφων για το θέμα της ψηφιακής μεταβίβασης των ακινήτων, -εξ ου και έχουν ανασταλεί οι κινητοποιήσεις από άλλους Συλλόγους-, αφετέρου καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με χιλιάδες συναλλαγές να βρίσκονται σε εκκρεμότητα από τα τέλη της περασμένης χρονιάς, περίοδο που παραδοσιακά σημειώνεται ο κύριος όγκος συναλλαγών κάθε έτους. Ανάλογα με τις αποφάσεις της Γ.Σ., την τύχη των αγοραπωλησιών, μεταβιβάσεων κ.λπ. θα έχουν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί των περιοχών που καλύπτει ο συγκεκριμένος Σύλλογος και οι οποίοι μέχρι τώρα λόγω της αποχής οδηγούνται σε αναστολή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.