Ο Τσίπρας δεν θα πάει στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες, γιατί δεν πάει σε σπίτια εφοπλιστών

Αίσθηση έχει προκαλέσει η άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να πάει στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες -μαζί με τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-, για να δώσει εξετάσεις στο power point, τη ρομποτική και την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πάει στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης είναι εφοπλιστής και ο Αλέξης Τσίπρας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με εφοπλιστές και κάνει διακοπές στα σκάφη τους, οπότε αποφεύγει τους εφοπλιστές που πίνουν το αίμα του λαού με το καλαμάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη η τριήμερη συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει στη Μακρόνησο, ώστε να τονιστεί ο αριστερός και επαναστατικός χαρακτήρας του κόμματος, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρεί πως η Μακρόνησος δεν προσφέρεται για free camping χειμωνιάτικα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να αφήσουν τις βίλες τους, για να μείνουν σε ένα κωλοξενοδοχείο στις Σπέτσες.

Δεν είναι εύκολο πλούσιοι, ηλικιωμένοι άνθρωποι να αφήσουν τις ανέσεις των σπιτιών τους στη Φιλοθέη και να τρέχουν χειμωνιάτικα στις Σπέτσες, να τους φάνε οι άνεμοι και το αγιάζι.

Από την άλλη, είναι πολύ όμορφο να μαζευτούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα σπίτι, όπως έκαναν πριν από αρκετά χρόνια οι βουλευτές του τότε Συνασπισμού, -όταν ο Συνασπισμός πάλευε να πιάσει το 3% και να μπει στη Βουλή- και μετά έφευγαν όλοι μαζί με ένα ταξί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιφυλάσσει μια έκπληξη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο πραγματικός λόγος που τους κάλεσε στις Σπέτσες είναι επειδή θα κάνει το γλέντι του γάμου του με τον Τάιλερ και θα τους ανακοινώσει πως βρέθηκε η παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο τα δυο αγοράκια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία, που θα έχουν ακριβώς τις δικές τους προσωπικότητες, γιατί τα έχουν κάνει παραγγελία.

από: pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.