Kιμπάρης παλιάς κοπής, αλλά με ιδέες προχωρημένες και σύγχρονες

Το μέγα ερώτημα. Γιατί τους κάνει πλάκα ο Μπερτάκης; Παντού για τους πάντες, πολύ μπροστά συνεχίζει να είναι o συγκεκριμένος επιχειρηματίας, όχι γενικώς και αφηρημένα, στο τομέα νυχτερινή διασκέδαση. Και δεν πρόκειται να τους αφήσει να σηκώσουν κεφάλι. Μιλάμε στη μετα-Covid-19 εποχή, αλλά των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών. Παγκοσμίως, όχι τοπικά, στην Ελλάδα και στη γειτονιά μας. Λοιπόν. Στη μεγάλη ερώτηση γιατί τους κάνει πλάκα ο Μπερτάκης, αξίζει ένα άλλο μεγάλο ερώτημα: Σας φαίνεται περίεργο που τους κάνει πλάκα ο Μπερτάκης; 

Να προχωρήσω στη μέγιστη απάντηση και στα δυο μέγιστα ερωτήματα. Σίγουρα θα συνεχίζει να τους κάνει πλάκα ο Μπερτάκης. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίζει. Και αυτό δεν θα φανεί καθόλου περίεργο, φυσιολογικός σφυγμός θα είναι. Να πάμε λίγο πιο βαθιά, μέχρι μέσα στο ιερό του ναού. Αφού είναι κιμπάρης παλιάς κοπής, αλλά με ιδέες προχωρημένες και σύγχρονες. Ο Θεόφιλος Μαλαχιας, ο μάνατζερ του Νίκου Απέργη, μου το είπε αυτό. Χθες μεταξύ την άλλων, που συζητήσαμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα είπαμε ακαδημαϊκώς κι έτσι είναι τα πράγματα. Χαιρετώ. Τα υπόλοιπα στον προσεχή αιώνα..

Διαβάστε επίσης :

Τι άλλο να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί;
Η Φουρέιρα είναι έτοιμη, ναι είναι έτοιμη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.