Η Φουρέιρα είναι έτοιμη, ναι είναι έτοιμη

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν επιχειρούμε κανένα διάλογο με τον όποιον. Δεν συμφωνούμε και δεν διαφωνούμε με κανένα. Η κουβέντα είναι καθαρή, και έχει την αξία της. Την λέει το Τσίπας Μπλοκ : Η Ελένη Φουρέιρα, της Panik, του Αρσενάκου, του Μπερτάκη, που καταφέρνει το πολύ πάνω από το άριστα, παπάδες κάνει, με Αργυρό, στο Teatro, έχει αλλάξει κλάση. Από κανονική Φουρέιρα, έχει γίνει διαστημική Φουρέιρα. Είναι άξια να διεκδικεί και να κερδίζει κούπες, τόσο στο πρωτάθλημα στην Ελλάδα, όσο στην Ευρώπη. Αυτό που δεν μπορεί σήμερα, καμία άλλη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Πόσο πιο ακριβός να είμαι ; Εύκολα είναι να αντιληφθεί τούτη την αλήθεια ο οπαδός. Ο κανονικός, ο ρομαντικός, κι όχι ο εξαγριωμένος και ο φανατικός.

Το καταλαβαίνουμε, αλλά τι σημαίνουν αυτά ; Πως είναι έτοιμη. Πιο έτοιμη από ποτέ.. Μπορεί για πλάκα, ακόμη και μετακινηθεί σε νέο σύγχρονο γήπεδο, κα εκεί, να είναι one woman show. Πάντα στο πλευρό του Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό το σενάριο παίζει έντονα…. Πάρα πολύ έντονα.

Τέλος πάντων, θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό.

Διαβάστε επίσης : Δεν υπάρχει αυτό, που κοντά είναι να γίνει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.