Συμμάχησε με τον Μεγάλο Δάσκαλο, δίκαιο να ξεχωρίσει

Μια αγκαλιά.. απ’την αρχή μέχρι το τέλος! Αυτό ήταν το μυστικό του φετινού «Μετρόπολις». Γι’ αυτό το παιχνίδι του, είχε τόση μεγάλη αποδοχή, κέρδισε τις εντυπώσεις. Γιατί είχε προετοιμαστεί από κορυφαίο δάσκαλο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο οποίος και να μην τον ήξερε κάποιος στην νυχτερινή Πάτρα, τώρα τον έμαθε για τα καλά. Έχει ήδη συμφωνήσει και για του χρόνου. Αυτό έχουμε μάθει εμείς. Και άσε τους άλλους να πορεύονται με άσχετους συμβούλους.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο
Κυριάκος Παπαδόπουλος

Παρατήρησε τα λόγια του, αμέσως μετά τον επίλογο του ταξιδιού :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Κι έτσι έξι μήνες μετά έκλεισε με χαρά και συγκίνηση ένας επιτυχημένος κύκλος συνεργασίας, έχοντας στο πλάι μου αυτά τα έξι νέα ταλαντούχα παιδιά: Konstantinos Paraskevas , Christina Savvidou Χριστίνα Σαββίδου Μιχάλης Μαρίνης Πέννυ Παπαγεωργίου – Penny Papageorgiou #VarvaraVali #TasosVermis ,
και φυσικά τους υπέροχους μουσικούς μου,όπως και όλο το προσωπικό του Metropolis.
Κάθε ένας από αυτούς, αδιαμφισβήτητα, έδινε την ψυχή του, τον καλύτερο εαυτό του κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, εφόσον καταφέραμε να έχουμε την αγάπη και την στήριξη του Πατρινού κοινού από την αρχή μέχρι το τέλος.
Νιώσαμε και λειτουργήσαμε πραγματικά σαν μια οικογένεια. Ερχόμασταν με την καλύτερη διάθεση για να διασκεδάσουμε με όλους εσάς και φεύγαμε με την προσμονή της επόμενης φοράς.
Αυτό τα λέει όλα. Γιατί η ενέργεια που δίναμε δεν ερχόταν μόνο μέσα από την δική μας ψυχή, αλλά δια μέσου των ανθρώπων που διασκέδαζαν με την καρδιά τους κάθε φορά στο Metropolis Live – Patra .
Η συμβολή του φίλου – συνεργάτη και σπουδαίου δημιουργού Βασίλη Γιαννόπουλου ήταν καθοριστικής σημασίας.
Βασίλη σ’ ευχαριστώ θερμά.
Τάσο Μητρόπουλε χαίρομαι πολύ που το όραμα για την συνεργασία μας, βγήκε αληθινό και θέλω να ξέρεις πως νιώθω ευτυχής που δώσαμε τα χέρια για να είμαστε μαζί και του χρόνου.
Ennea Suites …μας “άνοιξες” το σπιτικό σου, μας διέθεσες τα υπέροχα διαμερίσματα σου και μας έκανες να αισθανθούμε πως βρισκόμαστε στο δικό μας χώρο. Η φροντίδα και η υποστήριξη σου όλους αυτούς τους μήνες θα μας μείνει αξέχαστη.❤
Σας ευχαριστώ όλους
για το κάθε λεπτό,
για το κάθε τραγούδι,
για κάθε χειροκρότημα που λάβαμε,
για κάθε εικόνα που έγινε ανάμνηση…
Εύχομαι η συντροφιά που σας κρατήσαμε να μείνει αξέχαστη σε όλη την Πάτρα.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς…Καλή μας αντάμωση.
Με εκτίμηση
Κυριάκος Παπαδόπουλος»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τάσος Μητρόπουλος

Όλα ξεκίνησαν σαν ένα παραμύθι. Όταν ο Τάσος Μητρόπουλος -το αφεντικό του Μετρόπολις- έτυχε να είναι στον Πειραιά. Πέρσι τον χειμώνα, σε κάποιο μαγαζί, στο Aristotle. Που έπαιζε ο θρύλος και μύθος Κυριάκος Παπαδόπουλος. Και έγινε με την παρότρυνση του top of the top συγγραφέα & στιχουργού Βασίλη Γιαννόπουλου. Όπως προκύπτει απο τα λόγια του κου Μητρόπουλου.

«Μια βόλτα πέρσι τον χειμώνα στον Πειραιά ήταν αρκετή για να συνειδητοποιήσω ποσό σπουδαίος είσαι και πόσο όμορφα πράγματα μπορούσαμε να κάνουμε παρέα. Με την παρότρυνση του μεγάλου στιχουργού και φίλου μας Βασίλη Γιαννόπουλου ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι!! Νομίζω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.. Να σε εχει ο Θεός καλά!»

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τασος Μητροπουλος Μια βόλτα πέρσυ τον χειμώνα στον Πειραια ηταν αρκετή για να συνειδητοποιήσω ποσο σπουδαίος είσαι και πόσο όμορφα πράγματα μπορούσαμε να κανουμε παρέα..Με την παρότρυνση του μεγαλου στιχουργου και φιλου μας Vasilis Giannopoulos ξεκινησε ένα υπέροχο ταξιδι!! Νομιζω οτι είμαστε ακομα στην αρχη και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.. Να σε εχει o Θεός καλα! 1εβδ. 1 εβδ. Μου αρέσει! Απάντηση 3"

Παρακάτω. Είναι δυνατόν, και θα υπάρξει «Μετρόπολις» και το καλοκαίρι, στο γνωστό σημείο, στο Θεριανό Πατρών. Και δεν είναι προσωπική μου εκτίμηση, η πραγματικότητα θα είναι, βέβαια. Το σύνθημα δόθηκε από τα social media.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "evagelia_mitropoulou 2ώρ Σύντομα KaλοKο METROPOLIE κοντά Καλοκαιρινό METROPOLIS καιρινό σας.... 2611.810.453-261032 2611.8 2611.810.453- 261810.453-2101921-37 453 2610/510,29 N687197 CHIVAS CHIVASREGAL REGAL ส."

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.