Η πιο μεγάλη ρεκλάμα του… Βέρτη

Νίκος Βέρτης

Να ξεκαθαρίσουνε το απλό. Το απλούστατο. Είναι ανάγκη, διότι φαίνεται δεν το αντιλαμβάνονται επιχειρηματίες, κυρίως τραγουδιστές κι όσοι άλλοι πονηρά ψάχνονται έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα να πάρουν πόντους στο καθημερινό κυνήγι της δημοσιότητας. Περι αυτού πρόκειται. Αυτό είναι το σπορ στο οποίο ανταγωνίζονται από τα ραδιόφωνα το διαδίκτυο και τις φυλλάδες. Το γήπεδο, στο οποίο με την ευκαιρία ότι θα ανοίγει απόγευμα λόγω κορονοϊού και περιοριστικών μέτρων, βγήκε στη σέντρα και πήρε στασίδι πρώτο τραπέζι πίστα ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Να ξέρουμε τι λέμε. Ο πανέξυπνος και πολύ σκληρός για να το βάλει κάτω Βέρτης, αναγκάζεται να βρει λύσεις, για να σώσει την επένδυση του, στο νυχτερινό κέντρο Orama, στη Θεσσαλονίκη. Αυτό κάνει, σε καμία περίπτωση δεν κυνηγάει την προσωπική του λεζάντα, με το να ανοίγει από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να φτιάξει το δικό του προσωπικό μύθο, κι άλλα τέτοια φαιδρά που μπορεί κάποιοι να αμολάνε στο διαδίκτυο. Ανοησίες είναι και όλα αυτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως δεν είναι ..κοσμοναύτης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.