Κι όμως δεν είναι ..κοσμοναύτης

Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης, μετά την νέα απαγόρευση για τα νυχτερινά κέντρα, δεν το έβαλε κάτω και την είδε αλλιώς, μετατρέποντας το ωράριο του “Όραμα” στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται, σε απογευματινό, όπως πρώτο-αποκάλυψε το Tsipasblog.gr.

Και ξαφνικά, ναι ξαφνικά, εκπλάγηκαν όλοι, τους ήρθε απροειδοποίητα, και ο κορυφαίος τραγουδιστής τους μοιάζει με κοσμοναύτη. Λες και είναι κομπάρσος σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως, πραγματικότητα είναι, όχι φαντασία και μυθοπλασία σεναριακή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για μια φορά ακόμα, η απόλυτη επιβεβαίωση ότι το tsipasblog.gr στη νύχτα, όσα χρόνια θα βρίσκεται, είναι ο απόλυτος παίκτης.

Ιδού η ανακοίνωση :

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Με σεβασμό αποφάσεις της κυβέρνησης των αρχών και μετά την των του διασκέδασης «ORAMA The Music Show> ανακοινώνουμε τις παραστάσεις 14-15 και 21-22 οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19.30! Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο Αυγούστου το κέντρο ελέγχθηκε ενδελεχώς τις και επιβραβεύτηκε για την τυπικότητά του! αποστάσεις που τηρήθηκαν ήταν πολύ μεγαλύτερες από τα μέτρα προστασίας προβλεπόταν, δείχνοντας έτσι τη σοβαρότητα επιχείρηση αντιμετωπίζει κατάσταση. Επιπλέον, τονίσουμε λίγες ώρες λειτουργία του καταστήματος, όλοι εργαζόμενοι θα ελεγχθούν το Covid-19. φοβόμαστε, ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, μπορούμε συνεχίσουμε αζούμε την καθημερινότητά μας, έχοντας όμως, μας βασικά μέτρα προστασίας. @oramathemusicshow"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.