Η Πέπη Τσεσσμελή το έχει τελικά και αυτό το ταλέντο

Η Πέπη Τσεσμελή, σχεδόν όλη τη δεκαετία του 90s, έκανε θραύση. Κυριάρχησε με πολλούς τρόπους. Στη σειρά, τα βάζω : Η θρυλική σειρά του Mega “Δύο Ξένοι”. Οι αξέχαστες εκπομπές, που πέρασε, όπως το «Ερωτοδικείο» και το «Αυτόφωρο». Οι τσακωμοί με την Στέλλα Μπεζεντάκου, στον αέρα της εκπομπής της Στεφανίδου. Τα επώνυμα περιοδικά, που φωτογραφιζόταν χωρίς εσώρουχο και το πληθωρικό της μπούστο, να κάνει πασαρέλα. Τα πολλά νυχτερινά κέντρα, στην Αθήνας και κυρίως της επαρχίας, που τραγουδούσε.

Kαι ούτε σήμερα δεν την έχουν ξεχάσει. Το καταλάβαμε χθες στο θέατρο «Αυλαία» στον Πειραιά. Εκεί που έκανε πρεμιέρα η ανατρεπτική κωμωδία «Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος;». Και έχει καλούς ηθοποιούς, αλλά και την άξια “κουμανταδόρισα” Μαρίτα Ρίτζι, που την βοήθησαν, στο να δείξει πως το έχει και το ταλέντο το υποκριτικό. Που σημαίνει πως πήγαν κόντρα σε αυτούς, που την είχαν έδιωξαν από την σχολή υποκριτικής, κι ενώ είχε ξεκινήσει να φοιτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.