Λίγο πριν την έναρξη τους στην Θεσσαλονίκη, στην Πύλη Αξιού, με την σφραγίδα Μπερτάκη-Ποζίδη! Σύνδεση Στέλιου Ρόκκου και Λένας Ζευγαρά με τον Νίκο Μουτσινά- Πόσο χαίρονται, ποιος τους έφερε κοντά… και η κουβέντα για τους 5 επιχειρηματίες, που όλοι είχαν την Ζευγαρά

Ο παίκτης, όχι ο μικρός. Αλλά ο μεγάλος. Μιλάμε για την κατηγορία τσάμπιονς, των παικτών, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά, με γρηγοράδα στις κινήσεις, και με καλά οργανωμένο σχέδιο. Εκείνος, που τα γκολ τα πολλά, τα βάζει στην εποχή την σημερινή, που η πίτα έχει μικρύνει και δεν αρκεί για όλους. Φτιάχνει και τα παιχνίδια, που έβαζες στοίχημα πως με τίποτα δεν φτιάχνονται, έβαζες το χέρι στη φωτιά, που λέμε. Και, αφού, τα κολλήσει τα κομμάτια, δεν θα το ρίξει στο αυτό ήταν, θα πάει μόνο του τώρα. Όχι, διαφορετικά θα το πάει. Θα το ενισχύσει, θα το φουντώσει, να το μάθουν όλοι.

Να το πούμε… νυχτερινά. Με λόγια Τσίπας Μπλοκ. Κώστας Μπερτάκης και Θόδωρος Ποζίδης. Το ξέρετε, ήδη σας το έχουμε πει, πως αυτοί οι δύο επιχειρηματίες, βρίσκονται πίσω από το έργο, με πρωταγωνιστές τον Στέλιο Ρόκκο και την Λένα Ζευγαρά. Που θα παιχτεί στην Πύλη Αξιού, στην Θεσσαλονίκη. Από τις 10/12. Και κάθε Σάββατο και πιο νωρίς, από τις 10, την Κυριακή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βγήκαν σε live σύνδεση στο “Καλό Μεσημεράκι, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στον ΣΚΑΙ. Και έδειξαν πόσο πολύ χαίρονται, αποκάλυψαν πως ο “εγκέφαλος” αυτής της συνεργασίας, δεν είναι άλλος από τον Μπερτάκη. Ο δε, Ρόκκος, μας θύμισε γιατί πάντα πέφτει τόσο εκνευριστικά μέσα, αυτό το διαστημικό tsipasblog.gr.

Τα λόγια του : “Πρέπει να είναι ίσως η μοναδική χρονιά, που έχω μιλήσει τόσες πολλές φορές, για να συνεργαστώ και να δουλέψω σε κάποιο σχήμα. Δηλαδή, μίλαγα με το ένα…χάλαγε, μίλαγα με το άλλο …χάλαγε. Αλλά υπήρχαν γύρω στους 5 επιχειρηματίες, που όλοι είχαν την Ζευγαρά, όλοι”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.