Ο Πρόεδρος της ιστορικής Προοδευτικής, που έριξε την ατομική βόμβα του Αντώνη Νικοπολίδη, στην τεχνική ηγεσία…παρότι νεαρός, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίος! Η επαναστατική εφαρμογή Mr Pengu, η χρυσή χορηγική υποστήριξη στον ΑΡΗ, το εστιατόριο μύθος σε Μύκονο και Κολωνάκι, το ξενοδοχείο που έρχεται, και ο γάμος με την διακοσμήτρια, με κουμπάρο τον Υπουργό!

Ακόμα κι αν δεν είμαι επαγγελματίας με γνώσεις στη δουλειά του ποδοσφαιρικού δημοσιογράφου, όμως έχει προσωπική άποψη. Έχω γνώμη για τον νέο προπονητή της Προοδευτικής. Επαναλαμβάνω, δεν είμαι επαγγελματίας με γνώσεις στη δουλειά του ποδοσφαιρικού δημοσιογράφου. Αλλά ας μην κολλήσουμε στο αυτό. Είναι τέτοιο το όνομα, τόσο πολύ ζυγίζει, που σου βγαίνει αυθόρμητα να το πεις. Βόμβα, που δεν είναι συνηθισμένη, αλλά πυρηνική. Το ότι ο σπουδαίος παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Αντώνης Νικοπολίδης. 51 χρονών σήμερα. Αυτός θα την αναλάβει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κίνηση που δείχνει πως ο πρόεδρος της, ο κ. Γιώργος Ανδρίτσος, παρότι αρκετά νέος, μόλις 39 ετών. Όμως δείχνει τα σημάδια πως ανήκει στην ανώτερη κάστα των ποδοσφαιράνθρωπων. Πως έχει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα, για να γίνει Προέδρος, που θα τρελάνει την εξέδρα. Άρα, δεν θα του έφτανε που επέστρεψε μετά από 15 χρόνια στην Super League 2! Πόσο μάλλον το ότι τώρα βρίσκεται στην 11η θέση του νότιου ομίλου, πως να το αποδεχτεί. Δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Με τίποτα, άλλα πλάνα δουλεύει, επιθετικά και πολιορκητικά, που φτάνουν μέχρι τα πιο μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και εξωτερικοί χώροι

Ποιος είναι ο Γιώργος Ανδρίτσος; Ιδιοκτήτης της Mr Pengu. Η εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στο delivery!
Τώρα μπορείς να παραγγείλεις πραγματικά οτιδήποτε, όποια ώρα θέλεις! Ιδανικά σχεδιασμένη για τις μικρές, καθημερινές σας αγορές, η εφαρμογή απασχολεί ένα οργανωμένο δίκτυο διανομέων, έτοιμο να παραδώσει τα προϊόντα που ψάχνετε στην πόρτα του σπιτιού σας.

H εφαρμογή Mr. Pengu «σηκώνει» χρηματοδότηση 3.000.000 ευρώ και έρχεται  στην Ελλάδα | It's Possible
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι εικόνες των νέων γραφείων, είναι μια απόδειξη ακόμη, πως αυτό το κόλπο, συνεχώς μεγαλώνει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μέχρι και πέρυσι, ήταν o χρυσός χορηγός στην φανέλα του Άρη. Στην αναγεννημένη ποδοσφαιρική ομάδα, της Θεσσαλονίκης, με πρόεδρο τον ταχύτατο Θεόδωρο Καρυπίδη.

ARIS F.C. - 📣 «Golden χορηγός» ο Mr. Pengu! ✍: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ... | Facebook
Mr. Pengu
H ξεχωριστή φανέλα Mr. Pengu με το Ak47 του Καμαρά! – THE PAPER
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "CATAPULT TVC ALL BOY IOVA KÓ adidas"

Δεν τελειώσαμε με τον κύριο Ανδρίτσο. Έχει επιχειρηματική ανάμειξη και με την εστίαση. Είναι ιδιοκτήτης του Kiku, του εστιατορίου μύθος, που ξέρει την ιαπωνική κουζίνα όσο κανείς άλλος, διαθέτει κορυφαίο σέρβις και ένα απίστευτα ατμοσφαιρικό décor. Έκανε comeback στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοκράτους 21. Το Kiku ξεκίνησε το 1993 στην οδό Δημοκρίτου, εκεί που τα πιο famous ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους  για 29 χρόνια (κάτι θα ξέρουν μάλλον).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "EST 1993"
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εσωτερικός χώρος

Αυτή την δουλειά την ξεκίνησε όμως αντίστροφα. Πήρε πρώτα το Kiku στο Cavo Tagoo στη Μύκονο και το χειμώνα του 2011 ανακαινίσε το Kiku στο Κολωνάκι. Ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε από τη Μύκονο, ήταν ότι επειδή το Kiku στην Αθήνα λειτουργούσε μόνο 6-8 μήνες, έπρεπε να σκεφτεί μια λύση ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια, δηλαδή 12 μήνες. Έτσι προέκυψε η Μύκονος, στην οποία θα μπορούσε να σταθεί το Kiku.

Kiku, Μύκονος - Κριτικές εστιατορίων - Tripadvisor
Kiku Mykonos - Φωτιστικά Ψαρράκος

Μεγάλος παίκτης ο Ανδρίτσος. Ετοιμάζει και σύγχρονο και πολυτελές ξενοδοχείο. Όχι σε κάποιο νησάκι γραφικό και ήσυχο, αλλά πάντα στο Πριγκιπάτο της Μυκόνου, που για να στήσεις παιχνίδι εκεί, προϋπόθεση απαραίτητη είναι να είσαι στην πρώτη οικονομική δύναμη. Με θέμα πολύ ξεχωριστό και σοβαρό. Kiku Hotel Mykonos. Να το όνομα του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Είπα πολλά, να το κλείσω με αυτό. H Σίσσυ Φειδά, που είναι μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της διακόσμησης. Την είδε, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, την παντρεύτηκε στη Μύκονο το 2014. Κουμπάρος τους ήταν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, τότε Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αλλά και βουλευτής Αρκαδίας με το Πασοκ. Ο άλλος κουμπάρος, ο Γιώργος Δραγουμάνος, συνέταιρος του Γιώργου στο εστιατόριο kiku. Το γνωστό ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη.

Μανούλα θα γίνει η Σίσσυ Φειδά -Είναι πέντε μηνών έγκυος [εικόνες] -  iefimerida.gr
Rewind - Ο λαμπερός γάμος της Σίσσυς Φειδά! | fthis.gr
Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος: Με την κόρη τους στην... | Celebrities  Ειδήσεις
Σίσσυ Φειδά: Αυτός είναι ο σύζυγός της με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη  - "Στην αρχή είχα ενδοιασμούς για το σύζυγό μου λόγω της διαφοράς ηλικίας"  | bestofyou
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παιδί, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.