Πειρουνάκης στο Tsipas Radio : «Ο κοροναϊός έκανε και καλό στη νύχτα- Ήρθε η ώρα να φύγει η σαβούρα»

Γιάννης Πειρουνάκης

«Μπήκανε πολλοί, άσχετοι στο χώρο, ξαφνικοί από το πουθενά. Βρήκανε κάποια λεφτά και τα έκαναν μαντάρα. Και τα μπουζούκια, πιο πολύ χαλάσανε για αυτό το λόγο» δήλωσε στo Tsipas Radio και στην βραδινή εκπομπή του Ηλία Τσίπα, η παλιά καραβάνα της νύχτας, Γιάννης Πειρουνάκης.

Ο κ. Πειρουνάκης εκτίμησε ότι ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος. Θα ..εξαφανιστούν αυτοί και θα μείνουν μόνο οι καλοί.

Την ίδια στιγμή, σημείωσε πως «θα αλλάξουν όλα στην επόμενη μέρα, που προέβλεψε πως θα ψιλο-έρθει το καλοκαίρι και πάλι με μέτρα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναφορικά με την πανδημία, επισήμανε πως «όλη η ζημιά έγινε από κάποια μαγαζιά, που ξέρουμε ποια είναι και τα οποία δουλεύανε παράνομα το βράδυ. Ενώ άλλοι, όπως ο Μπερτάκης και το Frangelico, το καλοκαίρι ανοίξανε με μέτρα».

Ακόμη δήλωσε πως «η μόνη ελπίδα είναι το εμβόλιο. Αν δεν έρθει, γιοκ η νύχτα».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι «Είναι σοβαρός, η κυβέρνηση αυτή είναι σοβαρή. Απλώς είναι και 2-3 εκεί μέσα, μη πούμε ονόματα, οι οποίοι λένε βλακείες».

Ερωτηθείς αν έχει κάνει λάθη o Πρωθυπουργός, ο κ.Πειρουνάκης σημείωσε: «Στο θέμα του κορονοϊού, το πήγε καλά, ως τώρα. Αλλά από την άλλη, έχει ευθύνη και ο Έλληνας, που δεν ακούει. Δεν συμμορφώνεται».

Αναφορικά με το «ο καθένας στο είδος του-Δεν γίνεται και καφέ και φαγητό και live …». Την δήλωση του Πάνου Κιάμου, που είχε κάνει στο Tsipas Radio, επισήμανε: «Δεν συμφωνώ και πολύ. Εντάξει τα μποζούκια έχουν άδεια, αλλά και τα άλλα μαγαζιά, πως θα επιβιώσουν».

Για το ωράριο, ανέφερε: «Όταν το έργο γυρίσει, πιστεύω δεν θα είναι μέχρι αργά. θα πάει μέχρι 1-2 η ώρα».

Για το αν θα πέσουν στα νυχτοκάματα, τα μεγάλα τραγουδιστικά ονόματα, είπε πως «Πρέπει και αυτοί να καταλάβουν πως μπαίνουν σε μια νέα εποχή».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Πειρουνάκη στο Tsipas Radio :

Διαβάστε επίσης : Χαπέρης στο Tsipas Radio: «Αν κάποιος δεν γουστάρει, η πόρτα είναι ανοιχτή»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.