Δεν πας στην κόντρα με τον Μπέο

Ξέφυγε, λέει, ο Αχιλλέας Μπέος, με αυτά που είπε για τον Κασσελάκη. Τα χυδαία, τα ομοφοβικά, τα ρατσιστικά, όπως θες τα χαρακτηρίζεις, σχόλια, τα οποία έκανε και είχαν ως κύριο αποδέκτη τον νέο πρόεδρο του Σύριζα.

Ποιος το βλέπει έτσι; Εγώ όχι, πάντως. Ο Στάφανος ο Κασσελάκης είναι ήδη “πελάτης” του δημάρχου Βόλου, που σημαίνει ότι δεν καθαρίζει εύκολα. Δεν τα βάζεις με τον Μπέο και δίκιο να έχεις. Λάθος να τον υποτιμάς. Γιατί; Θα βγεις χαμένος. Ζημιωμένος. Δεν υπάρχει ήττα για τον Μπέο. Και να χάσει το ντέρμπυ δεν θα έχει απώλειες. Μπέος είναι. Πολύ δυνατός στο μπλα μπλα, δεν κωλώνει από απειλές. Αν λέει κάτι αυτό!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ο Μπέος είχε εμφανιστεί στο «Τσίπας Ραδιο», στην εκπομπή του Ηλία Τσίπα. Ήταν 5 Φεβρουαρίου το 2021. Και είχε κάνει αποκαλύψεις : “Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Παναχαϊκή, αλλά δυστυχώς ο κύριος Μακρής, επέλεξε τον Αλέξη Κούγια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο τότε, και ο Γρηγόρης Γεωργάτος”.

Ας το ακούσουμε….

Διαβάστε επίσης : Η κουβέντα του Βασίλη Καρρά στο Tsipas Radio [Ηχητικό, 29.1.2021]

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.