29.1.2021

Φτάσαμε στο σημείο να αναπολούμε τις καλές ειδήσεις. Σε ότι μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υπάρχει, για άλλους μέσα διαπλοκής και προπαγάνδας, κάνει παρέλαση με την σημαία ψηλά το κακό..Nαι ακριβώς. Και πριν 20 χρόνια είχε ειδήσεις που σου γονάτιζαν την ψυχολογία, αλλά όχι στον βαθμό που έχει σήμερα. Έχει ξεφύγει! Ο,τι σου λέω.

Εν πάση περιπτώσει για να μην το απλώσω πάρα πολύ. Τι κι αν είχαμε … Χριστουγέννα, «γονάτισε» πολλούς, πάρα πολλούς, ολόκληρη την χώρα, αυτή η απώλεια. Ο τραγουδιστής με την πιο μεγάλη καρδιά, και πολλές τέτοιες ιστορίες τον συνοδεύουν, «εφυγε». Αλλά βλέποντας το καλύτερα, εννοείται πως δεν «έφυγε», είναι και θα παραμείνει εδώ, το έχω δικαιολογήσει (διαβάστε εδώ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμήθηκα την ραδιοφωνική κουβέντα του Βασίλη Καρρά στο Tsipas Radio. Παίχτηκε στις 29 Ιανουαρίου του 2021, και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είχε : κορονοϊό, πολεμούν την νύχτα, Μπερτάκης και Παντελίδης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.