Πάρτε παράδειγμα από το Loca- Και δεν αλλάζει και αλλάζει

Δεν την αλλάζει, αλλά και ούτε ίδια την αφήνει, τη συνταγή του live stage στο Πειραιά, με το όνομα Loca, ο Μιχάλης Λαγουδάκος. Πολύ καλά κάνει. Αυτή είναι η δουλειά του σοβαρού επιχειρηματία, κύριοι πολυξερίδες άλλοι μεγαλομέτοχοι, τραγουδιστές, μάνατζερ, δισκογραφικές, όλο το βιομηχανικό σύστημα της νύκτας, που το έχετε καταντήσει πρωτάθλημα της πλάκας. Να μην το κόβει, κάτι που πηγαίνει. Είπαμε. Και αυτό δεν σημαίνει πως, δεν θα προνοήσει, από πριν, όχι όταν το ταμείο το δει άδειο, για να του προσδώσει τις πινελιές φρεσκαρίσματος, τις απαραίτητες. Όχι δουλεύει, το αφήνω έτσι. Να μην είναι στην απ’ έξω η προνοητική φρεσκάδα.

Έτσι πάει. Έτσι εξηγείται η απόφαση του Λαγουδάκου. Αντί για Παρασκευή-Σάββατο, τώρα θα λειτουργεί Σάββατο-Δευτέρα. Η πρώτη πινελιά είναι αυτή. Και η δεύτερη. Θα τους κρατήσει όλους από το σχήμα του Loca. Τον Παναγιώτη Μουραντώνη, την Μαρία Αθανασιάσου, την Αθηνά Μάλλια και τον Νίκο Ράντο. Και θα τους ενισχύσει κιόλας. Με τον Μιχάλη Μαραγκάκης, Κρητικός τραγουδιστής και λυράρης και τον γνωστό Χρήστο Ζαν Μπατιστ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.