Αυτό που ήθελε, το βρήκε στο Loca, η πατρινή Αθηνά Μάλλια

Ο κάθε χάλιας μπορεί να πει ότι ότι σιγά μωρέ, έτυχε και βρίσκεται εκεί, και λάμπει το αστέρι του. Αυτό ξέρει, αυτό λέει. Αυτό που εμείς, ξέρουμε πολύ καλύτερα από τον κάθε άσχετο, που κάνει τον πονηρό. Είναι πως για να ζωντανέψεις το όνειρο σου, πρέπει εσύ να το κάνεις, να κουνηθείς, τίποτα δεν θα σου χαριστεί.

Κι αυτό έκανε η Αθηνά Μάλλια, τραγουδίστρια από την κατηγορία των χαρισματικών και ταλαντούχων. Έτσι, από το καλοκαίρι, είχε αποφασίσει να αφήσει την περιορισμένη Πάτρα, και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Αθήνα. Μα όχι οπουδήποτε, αλλά κάπου που να την προσέχουν και να μπορέσει να εξελιχθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό, πάλι καλά, το βρήκε στο Loca και τον επιχειρηματία της Μιχάλη Λαγουδάκο. Ξεκίνησε ως ένα απαραίτητο συστατικό, στο αρχικό του σχήμα, που μας παρουσιάστηκε αρχές Σεπτεμβρίου.. Και πλέον, με τις πινελιές φρεσκαρίσματος, που έρχονται, θα αναδειχθεί στο ρόλο της πρώτης γυναίκας.

Είναι μόνο η αρχή αυτή. Τα σχέδια για την μεγαλύτερη ανάπτυξη της, θα τα μάθετε λίαν συντόμως.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι κοντινή λήψη 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.