Τι συμβαίνει με Μεσούλα ;

Ποιο από τα όλα συμβαίνει ; Ο Μεσούλας, προσφέρεται πλέον όλο και περισσότερο, να ποντάρεις υπεύθυνα πάνω στο ρόλο του, στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, και κυρίως, του Πειραιά; Κέρδισε το στοίχημα της δύσκολης Δευτέρας, με Πέτρο Ίμβριο και Μαριάννα Παπαμακαρίου, στο Aristotle ; Κάνει επίδειξη ισχύος, επίδειξη ισχύος την λες, και με τις δύσκολες άλλες μέρες, φέρνοντας τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, και τον Χάρη Βαρθακούρη, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ; Ερμήνευσε πως δεν θα μείνει έτσι αυτό και πως ο Ολυμπιακός ρίχνει εύκολα κυβερνήσεις ; Που σημαίνει, πως απόλυτα ταυτίζεται με τον επιχειρηματία, εκδότη και ιδιοκτήτη τη ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη ; Ο οποίος μίλησε για το μεγαλύτερο στήσιμο της ιστορίας. Με αφορμή το σκανδαλώδες πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός, και ισοφάρισε στο 103′, στο χθεσινό ντέρμπι.

Δεν ξεχνάμε την ερώτηση. Ποιο από τα όλα συμβαίνει με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μεσούλα (στη φώτο με τον Μαρινάκη) ; Όλα συμβαίνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.