Παραμύθι η συμμαχία Μελισσανίδη – Σαββίδη, επειδή θέλουν Ντάσιο

Παραμύθι η συμμαχία Μελισσανίδη - Σαββίδη, επειδή θέλουν Ντάσιο

Έλεος. Βοήθεια να ζητήσουμε για να προστατευτεί ο κοσμάκης απ’ αυτά τα χαζά που λένε και γράφουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, στην κατηγορία “αθλητικογράφοι”. Αυτοί που τρώνε ψωμί πλασάροντας τα … φρονήματα τους.

Αφορμή πήραν σ’ αυτή τη φάση τη “συμμαχία”, λέει, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, επειδή και οι δύο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους στον Κώστα Ντάσιο, να είναι και φέτος παρατηρητής αγώνα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 11 Μαΐου. Πέρυσι είχε εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά του εντός αγωνιστικού χώρου και στα αποδυτήρια και όλα είχαν κυλήσει τέλεια. Έλεος! Επειδή θέλουν παρατηρητή τον αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας, άρα φως φανάρι, η δουλειά βρωμάει. Δηλαδή;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν το συζητάμε ότι η διαφθορά κυριαρχεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ότι όποιος θέλει γίνεται το αφεντικό της παρανομίας αρκεί να πληρώνει τα λαμόγια της πιάτσας. Το πιο εύκολο.

Άλλο αυτό. Κι άλλο ότι τα έκαναν ..πλακάκια τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Γίνεται αυτό; Ασφαλώς, όχι.

Επειδή, πρώτον, Μελισσανίδης και Σαββίδης κινούνται στο χώρο με τέτοιο τρόπο που ευνοείται η δική τους ομάδα. Μόνο. Ακόμα, όμως, κι αν κάποιος θαρρεί ότι μπορεί να συμβεί τούτο το απίθανο, δεν σημαίνει πως οι δυο επιχειρηματίες έγιναν κολλητοί. Ο καθένας κοιτάει τα συμφέροντα του.

Δεύτερον, αν υπήρχε τέτοια συμμαχία, τότε η υπόθεση κάθαρση στο πρωτάθλημα ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένη.

Αποκάλυψη, με την ευκαιρία. Συνέταιροι να γίνουν οι Μελισσανίδης και Σαββίδης, συνιδιοκτήτες σε παπόρια και τράπεζες, στο ποδόσφαιρο θα είναι αντίπαλοι. Γιατί ο ένας δεν έχει εμπιστοσύνη στον άλλον.

Μόνο φιλιά στο στόμα δεν αντάλλαζαν στο πρόσφατο παρελθόν Μελισσανίδης και Ιβαν. Μαλακίες. Ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι, σύμμαχοι. Τι χοντρομαλακίες είναι αυτές. Ο Μελισσανίδης ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, όχι να κτυπήσει τη Θεσσαλονίκη, τη… νότια Μακεδονία του Τσίπρα και τη βόρεια του Ζάεφ. Το ίδιο και ο Σαββίδης, κοιτάει το καλό του ΠΑΟΚ, όχι να ανοίξει πόλεμο με το… κράτος των Αθηνών. Αυτές τις καμαρωτές παπαριές, ανοησίες, γελοιότητες, που βέβαια υπάρχουν αυτιά να τις ακούνε και τις πιπιλίζουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.