Οριστική η παραμονή για Πανσερραϊκό-Σπυρόπουλο

Ναι, το πάνω-κάτω, είναι το ψωμοτύρι στη μπάλα..Αλλά κανείς δεν τολμάει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να τζογάρει, όταν όλα έχουν κριθεί. Είναι οριστικό. Τίποτα άλλο δεν παίζει. Δεν θα υπάρξει προσεχή Κυριακή, να αλλάξει η σειρά και να… γίνει η ανατροπή…

Ημέρα γιορτής στον Πανσερραϊκό! Ήρθε ισόπαλος, χωρίς τέρματα, με τη Νίκη Βόλου (0-0) και χάρη σε αυτόν τον βαθμό κατάφερε να παραμείνει στην Super League 2. Παράλληλα, η Καβάλα ηττήθηκε με 2-1 από τη Βέροια και υποβιβάστηκε στην Football League.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια Πανσερραϊκός; Η ιστορική ομάδα των Σερρών, που όλη τη σεζόν, τη φετινή, τη ζόρικη, που στις περισσότερες ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις, δεν υπήρχε σάλιο. Αυτή είχε για χορηγό, και μάλιστα, κεντρικό, χρυσό, στη φανέλα του, την Σπυρόπουλος Α.Ε. Την εταιρία με εμβέλεια πανελλαδική (Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Θήβα, Λάρισα, Καλαμάτα, Ιωαννινα) και ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι σε εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Στη φώτο, ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Τάσος Καζίας, με τον ιδρυτή και πρόεδρο της Σπυρόπουλος Α.Ε, Αλέξη Σπυρόπουλο. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.