Έγινε θαύμα !

Γιώργος Πάτσης- Νίκος Σιδηρόπουλος- Θανάσης Σουλελές

Αυτά μόνο στο ποδόσφαιρο γίνονται. Πουθενά αλλού. Η αποθέωση του θαύματος. Και κάτι περισσότερο. Παράδεισος και κόλαση, 55 δευτερόλεπτα δρόμος. Βάναυση διαδικασία. Ακούγεται σαν μυθιστόρημα, αλλά είναι πραγματικότητα.

Στο παιχνίδι Αιγάλεω– Διαγόρας Ρόδου, στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Για την 34η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου (Νότιου), στην Super League 2. 1-0 το Αιγάλεω, στο 87ο λεπτό, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Αλέξανδρου Αρναρέλλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και εκεί που όλα έδειχναν χαμένα, για τους νησιώτες, έγινε το θαύμα! Το θαύμα των θαυμάτων. Το θαύμα ήλθε πολύ γρήγορα. Αυτό που είναι δυνατό να προκύψει μονάχα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ανέλαβε δράση ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Μπαστιάνος. Στο 91′ και στο 92′, με δύο δικά του γκολ, έφερε τούμπα την αναμέτρηση. Τελικό 1-2, υπογράφοντας έτσι, την παραμονή του Διαγόρα στην Super League 2.

Στο γλέντι που στήθηκε, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Πάτση, του γενικού διευθυντή της Π.Α.Ε. Θανάση Σουλελέ. Και του ανθρώπου για όλες τις δουλειές, Μάκη Σιδηρόπουλου. Και ο τρίτος της παρέας είπε την σοφή ατάκα : “Αδέρφια ιστορική μέρα για τον Ιστορικό μας”…

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.