Γιατί ο Λάσκος δεν ξεχνά τον Γρίβα

Γιάννης Λάσκος

Η περίπτωση. Η απόλυτη περίπτωση. Ο ορισμός του ότι τα περίεργα μονοπάτια, μπορεί να σε κάνουν θεό, να σου δώσουν την μεγάλη ισχύ, για ένα χρονικό διάστημα, αλλά δεν θα αργήσει, για να αρθεί η ημερομηνία λήξης. Περίπτωση, ακόμη μια, αυτή του Βασίλη Γρίβα.

Θυμάστε τον Βασίλη Γρίβα; Πλούσιος ο φάκελός του. Με καριέρα σπουδαία ως αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ, αλλά και άνθρωπος της νύχτας. Σκληρός, από τους πιο σκληρούς. Είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Μετά τη δολοφονία του φίλου του Θέμη Καλαποθαράκου, τον Ιούλιο του 2000, φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, στην περιοχή του Πειραιά. 47χρονος ήταν, ούτε καν 50. Όταν τον γάζωσαν στα Γλυκά Nερά, έξω από 2ο δημοτικό σχολείο, μπροστά στα μάτια του παιδιού του.Και οδηγήθηκε στην δυστυχία, του άφησε τραύμα μεγάλο, ανεπούλωτο στη ψυχή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το μοιραίο έγινε την Τετάρτης 03 Μαΐου του 2017. Σαν σήμερα δηλαδή. Και ο επιχειρηματίας Γιάννης Λάσκος, τον θυμήθηκε. Αδερφικοί φίλοι, όλη μέρα μαζί. Ανέβασε στα social media του, αυτό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.