Είναι παντού: 3 πρόσωπα της ελληνικής tv που δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο στην καραντίνα (Pics)

Είναι παντού: 3 πρόσωπα της ελληνικής tv που δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο στην καραντίνα (Pics)

Κάποιοι έχουν ήδη αποκτήσει αντισώματα…

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων τις ημέρες της καραντίνας. Αυτοί που έχουν λιώσει στις σειρές και τις ταινίες, βρίσκοντας θαλπωρή στην «προστατευτική γυάλα» τους κόντρα στον καταιγισμό πληροφορίας την εποχή του κορωνοϊού και εκείνοι που συμβαδίζουν με την επικαιρότητα, ως επικοινωνιακοί δέκτες οτιδήποτε προσφερόμενου σε τηλεοράσεις και social media.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσοι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, ξέρουν ότι η ρουτίνα τους είναι και πιθανότατα θα παραμείνει συνυφασμένη με τρία συγκεκριμένα πρόσωπα έως ότου τελειώσει το lockdown. Κάποιοι θα αποκτήσουν εξάρτηση, άλλοι… αλλεργία (ή επικαιροποιώντας το αντισώματα) σε αυτά, εμείς θα μπούμε στο μυαλό όσων έχουν αρχίσει να λιώνουν στις σειρές και στις ταινίες εξαιτίας τους. Τρία πρόσωπα που έχουν πάει την υπερπροβολή σε άλλο level, 3 πρόσωπα που βλέπουμε διαρκώς μπροστά μας.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Είναι παντού: 3 πρόσωπα της ελληνικής tv που δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο στην καραντίνα (Pics)

Όχι, δεν έχουν πυκνώσει οι εκπομπές του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», αλλά… ρε παιδιά για πόσο καιρό θα παίζει ακόμα σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα μία διαφήμιση που γυρίστηκε πριν ακόμα απαγορευτεί η κυκλοφορία και είναι πλέον πιο μπαγιάτικη και από προτροπή χρηματιστηριακού συμβούλου για επένδυση χρημάτων;

«Όχι, όχι μην επιμένεις, θα μείνω μέσα», λέει για παράδειγμα ο Σπύρος στην αρχή του post (ενώ έρχεται απ’ έξω!), ενώ στη συνέχεια συμβουλεύει γιαγιάδες και παππούδες «όχι κοινωνικότητες δεξιά και αριστερά», λες και υπάρχει πια επιλογή για κάτι διαφορετικό. Το θέμα είναι ότι αυτή η μπαγιάτικη διαφήμιση παίζει διαρκώς σε όλα τα κανάλια, με αποτέλεσμα να… αδικείται ο πρωταγωνιστής της αφού όλοι πλέον αλλάζουν συχνότητα με το που πάει να ξεκινήσει.

Άκης Πετρετζίκης

Είναι παντού: 3 πρόσωπα της ελληνικής tv που δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο στην καραντίνα (Pics)

Και «Kitchen Lab» και «Akis’ Food Tour» και διαφημίσεις και γκεσταριλίκια παντού και site και μαγαζιά και… και…και… Εκεί που κάτι πάει να φανεί ξεζουμισμένο και ξαναζεσταμένο φαγητό, ο Άκης Πετρετζίκης έχει τον τρόπο του να κάνει ξανά trend τις one man show εκπομπές μαγειρικής, παίζοντας σε διπλό ταμπλό. Σε άλλες φιγουράρει ως guest star, ακόμα και στο BBC One έφτασε η χάρη του και αν είσαι και τακτικός πελάτης γνωστού σούπερ μάρκετ θα βλέπεις διαρκώς τη χαριτωμένη φατσούλα του και στη συσκευασία των προϊόντων. Και αν δεν μπούχτισες ακόμα να σου και η φάτσα του και σε γνωστό αναψυκτικό για να δέσει το γλυκό.

Νικόλας Ράπτης

Είναι παντού: 3 πρόσωπα της ελληνικής tv που δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο στην καραντίνα (Pics)

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις εδώ και λίγους μήνες από κάτω τον συμπαθέστατο κατά τ’ άλλα Νικόλα Ράπτη, το ένα από τα τρία μέλη των Wixers στην πλατφόρμα κωμωδίας του YouTube. Αναβαθμίστηκε σε μία από τις «Μύγες» στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ακολούθως σε συμπαρουσιαστή του στο τροποποιημένο «Live Tonight».

Κάνει ραδιοφωνικό ντουέτο με την Ελεονώρα Μελέτη στο  σταθμό «Δρόμος 89,8» (και η διαφήμιση παίζει όλη μέρα στο Star), ενώ πλαισιώνει και την τετράδα των showmans στη χαβαλεδοποσφαιρική εκπομπή της Cosmote Tv «Στο Πλεχτό». Και αν για κάποιο λόγο συνέχισες να μην τον γνωρίζεις μετά απ’ όλα αυτά, ήρθε ο Σάββας Πούμπουρας να δώσει ένα boost, φιλοξενώντας τον στην εκπομπή «Best Friend’s Fear» για να σκαρώσουν παρέα φάρσα στον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Την εμφάνιση στο πλευρό του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Food N’ Friends» δεν την αναφέρουμε καθόλου, είναι… πταίσμα.

-menshouse.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.