Αυτά το Πάσχα θα δεις Mega με τα 1000

Βαγγέλης Μαρινάκης- Αντώνης Ρέμος

Οι “επαναλήψεως” είναι το πρώτο μάθημα της Ιστορίας. Το πρώτο δίδαγμα. Δηλαδή, ό,τι συμβαίνει δεν είναι καινούργιο. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Πιθανόν όχι μόνο μια φορά.

Ο Ρέμος δεν βγήκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μέσω του Mega πριν λίγες μέρες. Προηγήθηκαν τόσες και τόσες άλλες εμφανίσεις του στη μικρή οθόνη, από τον Ant1, τον Alpha του κουμπάρου του Δημήτρη Κοντομηνά. Οπότε, είναι προφανές ότι έχει συνηθίσει να είναι στη σέντρα και όχι στη γωνία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οκ. δεκτό αυτό. Παρ’ όλα αυτά, ας το ξαναδούμε. Στο Mega του Μαρινάκη υπάρχουν κάποια πράγματα που ο Ρέμος τα γεύεται για πρώτη φορά. Είναι το κανάλι που παρότι τραγουδιστής, τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε δική του εκπομπή. Και αφού η “πρόβα” ήταν απολύτως επιτυχημένη, μια εβδομάδα ακριβώς μετά, τον ξαναβάζουν. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Παρασκευής, αμέσως μετά την Ανάσταση, έρχεται η ξεχωριστή μουσική βραδιά με τη συναυλία του Aντώνη Ρέμου στο στάδιο του στο Tae Kwon Do, στα πλαίσια του «Live Experience Tour 2020».

Τι κατανοούμε; O ιδιοκτήτης του νέου Mega, Βαγγέλης Μαρινάκης, τον “σπρώχνει” με τα 1000.

Θα πω και το άλλο. Ότι όσοι δεν έχουν συνηθίσει, που αισθάνονται στριμόκωλα μ’ αυτήν την καραντίνα, φοβούνται. Φοβούνται ότι η πολυήμερη απομόνωση μέσα στο σπίτι θα τους προκαλέσει ανισορροπία στο μυαλό. Αυτοί, λοιπόν, ας δουν και κυρίως ας ακούσουν τον Ρέμο.

Διαβάσατε επίσης : Το brand στην πιο διαφημισμένη εκπομπή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.