Παναχαϊκή, αυτό παίζει

Δεν είναι ότι δεν χάνω πλάνο της Παναχαικής. Ότι ειλικρινά είμαι γεννημένος πορωμένος οπαδός της. Και ότι την παρακολουθώ από κοντά. Καμία σχέση. Ούτε μάλιστα, το μετάνιωσα γιατί δεν ασχολήθηκα με την αθλητικογραφία. Από την άλλη βέβαια, απορούν οι πολλοί, πως γίνεται να ξέρω εύκολα και απλά, να έχω πρόσβαση στο χώρο των πραγματικών πληροφοριών. Δεν μένω στο τι παίζεται μπροστά στην κάμερα, με τους θεατρινισμούς. Δεν είμαι κανονικός, φυσιολογικός. Μήπως το έχετε ποτέ σκεφτεί ;

Έτσι που λες. Οι Πατρινοί έχουν δώσει τα χέρια με τον Γιώτη Τσαλουχίδη, για να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή, ενώ συμφώνησαν και με τον Κώστα Γεωργιάδη, για να ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας. Από τον βορρά και οι δύο…Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ολοφάνερο τι παίζει. Από το πάνω ράφι τους ψώνισε, το κλίμα αλλάζει, δεν περιμένει το Δρόσο, αν θα υπάρξει κάποια κατάληξη στην πρόταση του. Από κάπου άλλου, έχει ήδη βρει βοήθεια, ο κυβερνήτης της ομάδας, που ονομάζεται Πέτρος Σταθάκης. Έξυπνος και γρήγορος. Δεν συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρθηκε, αν δεν πατούσε γερά στα πόδια του. Δεν πρόλαβε να τελειώσει η χρονιά αυτή, και για την επόμενη, πολύ δυνατά ξεκίνησε.

Και έρχονται και άλλα…..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.