Να τα πούμε όλα για Σταθάκη

Πέτρος Σταθάκης

Με βιογραφικό… αξιοζήλευτο. Με όνομα και επώνυμο: Πέτρος Σταθάκης. Απλά ένας «μπροστινός», για τους… συνωμοσιολόγος, τους λάτρεις στο άλμπουμ «παρασκηνίου». Ή για τους αληθινά μυημένους. Διαλέγετε ότι θέλετε. Και υπάρχουν ενδείξεις, που σχεδόν δικαιολογεί την εκτίμηση αυτή.

Είναι ενημερωμένος για αυτά που λένε. Αλλά να τα πούμε όλα. Και αν τυχόν δεν το γνωρίζετε, δεν συμβιβάστηκε να κάνει κουμάντο σε ένα χρεωμένο μαγαζί…Ποιος δυνατός, να τον δεχτεί στο γραφείο του μετά. Και προς τιμήν του, δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που έκανε, δεν μπορούσε να βρει από πουθενά λεφτά. Φτάνει απλά μια παρατήρηση της τρέχουσας ειδησεογραφίας. Εκείνης που καθάρισε με τις παλιές οφειλές. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Παναχαϊκής -τα τελευταία χρόνια- ο Βασίλης Πλιάτσικας. Αφού πήρε και την τελευταία του δόση (5.000 ευρώ), απέσυρε την αίτημά του για κατάπτωση της εγγυητικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Παναχαϊκή, αυτό παίζει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.