Ε, ναι, είναι επίσημο !

Γιάννης Πετρόπουλος, Χρήστος Πετρόπουλος

Η τέχνη της πληροφορίας αποτελεί μεγάλο σχολείο για όλους που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν πριν τα γεγονότα. Η πληροφορία μας έρχεται από βαθύ γνώστη της νυχτερινής πραγματικότητας που εκ της θέσεως του γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα οι άλλοι μαθαίνουν μόλις συμβούν τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές που μεταφέρθηκαν στο tsipasblog, η νέα εποχή στο Romeo της Πάτρας, που φημολογούνταν τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό, είναι και επίσημη πλέον. Και με την βούλα που λέμε. Γιάννης Πετρόπουλος και Χρήστος Ζωγράφος, που τους έχουμε συνηθίσει από το Yayaz στην Μαρίνα, και έχουν παρουσιάσει σημαντικό έργο, είναι οι νέοι κάτοικοι του. Σε αυτό το σπίτι, που στη “νυχτερινή ζωή” της πόλης, είναι σημείο κατατεθέν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έμπνευση του εν λόγω διδύμου, είναι η μεγάλη παρέα, η μεγάλη αγκαλιά. Ο κόσμος να στεκιάσει, ο ένας δίπλα στον άλλον, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή νωρίς. Όπως γινόταν σε αυτό το μαγαζί, σε αυτή την περιοχή, από τότε που οι περισσότεροι, θα θυμούνται τον εαυτό τους παιδί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Πετρόπουλος-Ζωγράφος, όλα θα τα αλλάξουν και θα φέρουν ένα στολίδι πραγματικό. Κάτι λιγότερο όχι! Για φαντάσου να είσαι από τους κατοίκους της Πάτρας, να μην έχεις την δυνατότητα, να βλέπεις από κοντά και συχνά, τα νυχτερινά θεάματα της Αθήνας, τα πολυσυζητημένα.. Όμως τώρα, να σου το φέρουν εδώ. Με καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Εικόνα, ύφος, με τα πάντα προχωρημένα και μοντέρνα. Απλά μαγικό!

Εποχή AREA music Hall, λοιπόν!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.