Και πάλι μάγκας, και πάλι βγαίνει μπροστά ο Μαρινάκης- Προσφέρει οικίσκους στις σεισμόπληκτες περιοχές σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι

Με αυτή τη μεγάλη δωρεά του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων θα αποκτήσουν πρόσβαση στην εκπαίδευση τα παιδιά των δυο χωριών που επλήγησαν τους προηγούμενους μήνες στην Κρήτη

Σε ακόμη μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκηςστεκόμενος δίπλα στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο ηγέτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει μια σπουδαία δωρεά, προσφέροντας οικίσκους στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι τις περιοχές που υπέφεραν από τους σεισμούς.

Με αυτή τη μεγάλη δωρεά του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων θα αποκτήσουν πρόσβαση στην εκπαίδευση τα παιδιά των δυο χωριών που επλήγησαν τους προηγούμενους μήνες στην Κρήτη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα σχολεία Αρκαλοχωρίου και Καστελίου, στην Κρήτη.

Η δωρεά αφορά σε 12 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για άλλες υποδομές (π.χ. γραφεία) στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και 9 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για τις υποδομές, στο Γενικό Λύκειο Καστελίου».

-parapolitika.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.